Virginia, mesaj subtil pentru Robi pe Internet! „Este o pedeapsă suficientă”. Tânăra a reacționat tăios după comportamentul fostului ei iubit

Autor: Lavinia Medrea

Mesaj subtil transmis de Virginia pentru Robi

Sursa: Instagram Virginia Țîștea

Recent, Virginia a transmis un mesaj dur pe Internet, motiv pentru care fanii ei s-au gândit imediat că acele vorbe l-ar descrie pe Robi.

Virgina, concurenta emisiunii „ Casa iubirii ” de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, a transmis un mesaj tranșant pe contul ei de Instagram, la puțin timp după ce Robi a declarat în cadrul competiției că nu-și mai dorește nimic cu tânăra și că nu a vrut-o, de fapt, niciodată.

Virginia, mesaj subtil pentru Robi pe Internet

Virginia se află de câteva zile într-o tensiune continuă cu Robi, care a declarat că nu-și mai dorește o relație cu ea și că nu se simte bine în prezența ei.

Deși tânăra a încercat să medieze așa-zisul conflict dintre ei și chiar a părut că funcționează pentru scurt timp, este clar că între Virginia și Robi nu mai există cale de împăcare.

În urmă cu puțin timp, pe contul ei de Instagram, la secțiunea Story, Virginia a transmis un mesaj dur, iar fanii care l-au citit s-au dus imediat cu gândul la Robi.

Citește și: Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Uneori, aș vrea să le răspund oamenilor cu aceeași lipsă de respect, dar apoi mă uit la stilul lor de viață și la modul în care viața îi tratează... asta este o pedeapsă suficientă”, este mesajul transmis de Virginia, pe Instagram Story.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Robi nu-și mai dorește împăcarea cu Virginia

Acum ceva timp, Robi a arătat că și-a dat seama de faptul că a greșit când s-a despărțit de Virginia și că are regrete în acest sens, motiv pentru care a decis să ia atitudine și să intre în procesul de recucerire al fostei lui iubite.

Citește și: Incredibil ce a apărut pe pagina lui Cosmin de la „Casa iubirii”! Se întâmplă la scurt timp după descalificare: „Totul se întoarce în viață”

Lucrurile păreau să meargă foarte bine între cei doi, apropierile lor fiind tot mai dese și mai puternice, dar ceva din relația lor s-a tulburat pe drum din partea lui Robi. Concurentul a declarat, nu de mult, că nu se simte bine lângă o femeie ca Virginia, că nu-și mai dorește nimic cu ea și, mai mult de atât, că nu și-a dorit-o niciodată pe tânără.

Deși declarațiile lui Robi au fost dureroase, Virginia a decis că mai bine pentru toată lumea ar fi ca ea să ia atitudine și să facă pace cu fostul ei iubit,

astfel că a încercat să discute cu el pentru a lăsa loc de „bună ziua”, căci, conform declarațiilor acesteia, ea nu-i poartă dușmănie.