Virginia nu își mai poate stăpâni lacrimile! „Îmi pare rău că o spun tocmai eu, am fost prea reală cu cine nu merită...”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 apr 2024, 21:03
Virginia Foto(4)

Virginia nu își mai poate stăpâni lacrimile! „Îmi pare rău că o spun tocmai eu, am fost prea reală cu cine nu merită...”

Sursa: Kanal D

Virginia nu își mai poate controla lacrimile și izbucnește în plâns, motivul fiind Robi. Concurenta nu mai suportă atitudinea acestuia și cedează.

Virginia și Robi au încercat să formeze un cuplu în Casa Iubirii, însă îndoielile Virginiei în ceea ce privește comportamentul acestuia s-au adeverit, iar acum au luat-o pe drumuri separate. 

Virginia, în lacrimi din cauza lui Robi

Julia, prima pretendentă a lui Robi, e convinsă de faptul că Virginia știa de la început că între Robi și Julia mereu a fost ceva.

Deși acum blondina spune că nu ar mai încerca o cunoaștere cu Robi, tachinările și gesturile dintre cei doi dau altceva de înțeles, iar Virginia nu a mai rezistat. 

Andreea Mantea: Virginia, de ce plângi acum?

Virginia: Pentru că este foarte fals și-mi pare rău să spun tocmai eu asta.

Citește și: „Eu nu mai stau aici!”. Julia se ridică și pleacă din casă! Nu ratați un nou episod incendiar din „Casa iubirii” de vineri, 12 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Virginia: Doamna Andreea, știți de ce îmi pare rău? Că am fost prea reală cu cine nu merită și că Robi a demonstrat că este foarte fals din orice punct de vedere și nu pot să spun tot ce a spus, că nu se poate da la televizor. Acum, că o dă la întors, e problema lui.

Robi: Cu ce o dau la întors?

Virginia: Nimic, Robi. Eu am încheiat acum, aici, orice subiect și eu când văd așa ceva, pentru mine e prea mult. Știu cât de reală am fost și sinceră și mi-e ciudă când văd că oamenii nu sunt la fel. Poate am greșit și eu. Eu în emisiunea asta am intrat cu gânduri poate prea bune, am intrat cu inima deschisă și am zis că o să fac doar ceea ce simt, indiferent de situație și am crezut că și restul oamenilor sunt la fel, dar se pare că

nu și aici am încheiat acest subiect și orice subiect legat de Robi.

Citește și: Robi nu vrea să o mai lase pe Julia să plece din „Casa iubirii”! Care să fie motivul? „Ți-ai făcut bagajul?”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.