Virginia și Gagea, apropieri tandre în Casa iubirii! Alexandra face o criză de gelozie: "Îți bați joc de mine?" Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii sâmbătă, 28 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 27 sep 2024, 18:58

Virginia și Gagea o scot din sărite pe Alexandra. Concurenta ia o decizie radicală în privința iubitului ei.

Sâmbătă, 28 septembrie, telespectatorii Kanal D România au parte de o ediție de-a dreptul incendiară. Alexandra face o criză de gelozie, după ce îl vede pe Gagea apropiat de Virginia.

Citește și: Antoni, decizie radicală în privința lui Criss: "E obositor și enervant!" Concurenta din Casa iubirii este profund dezamăgită de atitudinea tânărului

Virginia și Gagea, apropieri tandre în Casa iubirii! Alexandra face o criză de gelozie

Ediția de sâmbătă, 28 septembrie, îi va lua prin surprinde pe telespectatorii Kanal D România! Aceștia vor avea parte de noi momente de senzație, cu tineri dornici să își caute jumătatea, cu întâlniri romantice, noi idile de poveste, dar și multe tensiuni și răsturnări aprige de situație în Casa iubirii!

Lucrurile vor lua o întorsătură incredibilă în Casa iubirii. În Casa iubirii va fi o atmosferă tensionată sâmbătă, după ce Gagea face pași spre Virginia.

Apropierile tandre dintre cei doi concurenți o vor enerva teribil pe Alexandra.

Citește și: Rebecca, ieșire nervoasă la adresa concurentei Criss. Fetele au intervenit între cele două rivale: „Îmi spui mie așa ceva?!”

Virginia: "Lăsând gluma deoparte, Gagea chiar e un băiat mișto."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Alexandra: "Pe bune, chiar îți bați joc de mine?"

Gagea: "Alexandra, ce ai?"

Alexandra: "Nu că ce ai, cu mine din momentul acesta ești pa. Nu te mai pot suporta!"

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Fanii show-ului matrimonial vor avea parte de momente palpitante în această zi.  

Pentru a afla ce declarații face bărbatul, nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în

această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 28 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.