Virginia și Moldo, apropieri tandre în Camera Roșie! Robi fierbe de gelozie. Aflați ce se va întâmpla în ediția de sâmbătă, 13 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

Virginia și Moldo, din ce în ce mai apropiați. Iată ce au discutat cei doi concurenți în Camera Roșie!

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc sâmbătă, 6 iulie. Virginia și Moldo se întâlnesc în Camera Roșie. Iată ce au discutat cei doi tineri și cum au reacționat concurenții când au văzut imaginile cu cei doi concurenți.

Citește și: Pe cine alege Virginia dintre Moldo, Robi și Patrick? Tânăra pare hotărâtă să-l cunoască pe noul concurent, spre dezamăgirea lui Robi: „Mi-ai plăcut”

Virginia și Moldo, apropieri tandre în Camera Roșie! Robi fierbe de gelozie

În ediția de sâmbătă plutește o atmosfera romantică și optimistă, pe lângă momentele tensionate din cadrul emisiunii Casa iubirii. Telespectatorii competiției vor putea observa noi apropieri tandre între Virginia și Moldo, noul concurent din competiție.

Din prima zi în care a pășit în Casa iubrii, Moldo s-a arătat interesat de Virginia, chiar dacă a dezvăluit că în topul lui mai sunt și Denisa cu Rebecca. 

În ediția de sâmbătă, cei doi concurenți se întâlnesc în Camera Roșie, iar băieții sunt cu ochii pe ei, mai ales Robi. Chiar dacă susține că nu îl deranjează apropierile dintre Virginia și Moldo, atitudinea și gesturile îl dau de gol.

Moldo: "Ce faci, draga mea?"

Virginia: "Bine, tu?(...) Am o părere bună și îmi place punctul tău de vedere pe care îl ai și cu restul persoanelor pe conexiune.

Adică, mi s-a părut că ai vorbit ce trebuie"

Patrick: "Se pare că se apropie din ce în ce mai mult. Robi, te bucuri pentru Virginia?"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”

Robi: "Da, frate! Vorbesc serios! Mă bucur din inimă. Să își facă cuplu, să facă ce vrea ea. Cine sunt eu să-i dictez viața?"

Patrick: "Nu pot să cred! S-au luat în brațe!"

Bogdan: "Dar ce fericită e Virginia, îi place."

Citește și: Rebecca îl pune la zid pe Antoni! Tânăra vrea să părăsească Casa iubirii din cauza lui. De la ce a pornit scandalul

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 13 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

 


Gală incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Antoni și Rebecca au continuat șirul replicilor tăioase, motiv pentru care bruneta a izbucnit în lacrimi.