Virginia și Moldo au încheiat cunoașterea! Andreea Mantea crede că totul ar fi pornit de la Teodora. Care este, de fapt, adevăratul motiv al separării

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 aug 2024, 20:12

Andreea Mantea crede că Moldo ar fi mai atras de Teodora, decât de Virginia

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de joi, 8 august, din „Casa iubirii”, Virginia și Moldo au explicat decizia lor de a pune punct cunoașterii. Cei doi au mărturisit că nu se pot deschide îndeajuns de mult.

În prima parte a episodului de astăzi din „Casa iubirii”, Virginia și Moldo au discutat și au decis că ar fi mai bine pentru amândoi să nu mai continue cunoașterea, întrucât simt că lucrurile nu duc nicăieri între ei.

Virginia și Moldo au hotărât să încheie cunoașterea

Andreea Mantea pornit o discuție pe tema încetării cunoașterii celor doi concurenți, iar amândoi au explicat că a fost o decizie luată de comun acord, întrucât atât Virginia, cât și Moldo au simțit că nu mai are rost să continue, chiar

dacă au sesizat unele compatibilități între ei.

„Sunt de părere că sunt foarte asemănător cu Virginia, avem aceeași gândire, avem foarte multe chestii în comun, dar, oarecum, mereu când am fost împreună nu pot să zic că conversațiile noastre duceau undeva”, a spus Moldo.

De asemenea, Virginia a confirmat explicația tânărului: „Păi tocmai asta cred că e problema, am spus”.

Citește și: Moldo renunță la Virginia pentru Teodora?! „Parcă îmi inspiră mai mult ea” Sfatul lui Bogdan îl pune pe gânduri pe concurent

Andreea Mantea crede că Moldo și Virginia au oprit cunoașterea din cauza Teodorei

Ulterior, Andreea Mantea l-a întrebat pe tânăr dacă prezența Teodorei în „Casa iubirii” i-a influențat decizia, întrucât ea a mărturisit că îl place, dar și el a spus că este genul lui de fată.

Însă Moldo nu a spus nimic despre brunetă, ci a adus în prim-plan faptul că nu a reușit să o descopere pe Virginia atât de mult precum și-a dorit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Virginia mi se pare o femeie pe care eu nu prea pot s-o citesc. Nu știu ce gândește, nu știu ce exprimă.(...) Mi-era greu să mă deschid”,  a dezvăluit concurentul.

Virginia, din nou, l-a aprobat pe Moldo: „Și eu la fel, automat. Pe mine un bărbat trebuie să mă facă (n.r. să mă deschid)”.

Citește și: Virginia, uluită de gestul lui Patrick! Concurentul a chemat-o în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! „Nu am dezvoltat sentimente pentru el”

Spre finalul discuției, Patrick a luat cuvântul și a ținut să ofere un punct de vedere din exterior, asupra întregii situații: „Virginia îl plăcea, doar că nu îndeajuns. La Virginia nu se raportează totul la fizic, se raportează la mult mai mult de atât, ceea ce la Moldo nici n-a descoperit, în primă fază, și după e clar că Virginia nu i-a permis mai mult de atât. Ca să ajungi să interacționezi mai îndeaproape cu o femeie trebuie să te lase.

Dacă ea nu te lasă, tu n-ai cum să faci nimic”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.