Virginia și Patrick, prima întâlnire în camera roșie! „Tu mi-ai atras atenția!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce detalii uluitoare au ieșit la iveală

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2024, 19:42

Virginia si Patrick, prima întâlnire in camera rosie

Sursa: Captură KANAL D

Virginia și Patrick, emoții și priviri tandre în camera roșie! Cei doi concurenți au avut parte de prima întâlnire în Casa iubirii! Iată ce mărturisiri uluitoare și-au făcut și cum s-a încheiat conversația lor!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a început în forță cu noi concurenți dornici să își caute jumătatea, cărora li s-au alăturat și patru concurenți din sezonul anterior, Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, care de asemenea își doresc enorm să își găsească perechea. Încă din prima ediție a noului sezon, concurenții au avut parte de multe surprize și momente de senzație și au încercat deja să se apropie unii de alții pentru a se cunoaște mai bine.

Patrick s-a arătat interesat de una dintre cele cinci concurente noi, mai precis de Virginia, pe care de altfel a și invitat-o la primul dans în casa fetelor.

Virginia și Patrick, emoții și trăiri intense în camera roșie! Cei doi concurenți au avut parte de prima întâlnire în camera roșie

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera romantică și plină de emoții deoarece au avut loc primele întâlniri în camera roșie, iar concurenții au fost extrem de emoționați și au așteptat cu nerăbdare invitația în camera roșie.

Citește și: ”Ne așteptăm unul pe altul” Patricia de la ”Casa iubirii”, dezvăluiri incendiare despre relația cu Patrick. Ce se întâmplă între cei doi

Vizibil agitat și emoționat, Patrick a decis să o cheme în camera roșie pe Virginia, pentru o prima conversație între patru ochi, cu scopul de a se cunoaște mai bine și de a află care le sunt intențiile.

La fel de emoționată, tânăra a mărturisit că el i-a atras atenția dintre toți băieții încă de cum l-a văzut și își dorește să îl descopere pas cu pas.

Virginia: „Eu am recunoscut și ți-am zis și ție că tu mi-ai atras atenția!”

Patrick: „Din ce punct de vedere? Este curiozitatea mea, de asta am și vrut să vorbesc cu tine!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Virginia: „Prima oară fizic, asta a fost! Îmi plac bărbații mai bruneți, mai creoli așa!”

Patrick: „Da, dar îl avem pe Robi, colegul nostru și el când te-a văzut prima oară, când a venit la voi la prezentare, ar fi putut jură că el o să fie pe aceeași lungime de undă cu ține! Că amândoi sunteți mai creoli, că sunteți din Craiova! Și mă descurajasem! Și când am venit la voi atunci mi-ai sărit așa în ochi!”

Virginia: „Și Robi este ok! Dar tu ai fost prima opțiune! Poate și pentru că te-am văzut la televizor și am apucat să văd așa puțin din caracter!”

Citește și: „Dacă ai ști că mă deranjează ai putea pur și simplu să eviți subiectul”. Robi și Julia au avut prima cameră roșie. Ce i-a reproșat concurentul tinerei