Virginia și Robi, suspectați de fete că ar vorbi în privat, prin mesaje! „Vorbiți prin telepatie?” Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală astăzi în Casă iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 feb 2024, 15:18

Julia si Robi, din nou fata in fata

Sursa: Captură YouTube

Robi a ajuns din nou față în față cu Julia, care n-a ezitat să îl pună la zid! „Dacă te uiți cu ochii ăia la mine!” Concurenta îi suspectează pe el și pe Virginia că ar vorbi în privat prin mesaje!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a adus în atenția telespectatorilor noi concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, dar și patru concurenți din sezonul anterior, Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, care și-au dorit să rămână pentru a-și căuta perechea. Deși au început încă de la primele ediții să interacționeze, să se cunoască și chiar să se creeze simpatii, treptat s-au iscat și primele tensiuni și certuri, din cauza orgoliilor sau a geloziei.

Printre primii concurenți care au legat o amiciție precoce au fost Julia și Robi, care după doar câteva zile au decis să pună capăt perioadei lor de cunoaștere și să meargă fiecare pe drumul lui.

Robi a ajuns din nou față în față cu Julia, care n-a ezitat să îl pună la zid! „Dacă te uiți cu ochii aia la mine!”

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Julia a încercat pe cât posibil să fie mai serioasă deoarece a declarat că nu își dorește să îl pună pe Alex într-o postură

proastă. Cei doi au avut parte în ediția de ieri de o întâlnire relaxată și frumoasă în camera roșie, iar astăzi, Julia a trasat câteva concluzii. Aceasta a mărturisit că vrea să nu se mai arunce brusc într-o altă posibilă relație ci intenționează să fie cât mai discretă când vine vorba despre intențiile sale.

„M-am simțit confortabil! Nu vreau să dau o notă, dar în cazul în care o să vedeți camera roșie, o să observați că am fost foarte retrasă, asta pentru că nu vreau să mă mai arunc cu capul

înainte. O să merg că pe ghimpi!”, a spus Julia.

Un alt băiat care vrea să o cunoască pe Julia este Marius, care a trecut brusc de la o fată la altă. Deoarece el s-a declarat plăcut surprins de Bianca și chiar părea că are intenții serioase la adresa ei, însă apoi și-a îndreptat atenția spre Julia.

Citește și: „O place foarte mult pe Julia, dar nu recunoaște”. Motivul pentru care Robi de la ”Casa iubirii” nu are somn. Ipostaza în care s-a afișat concurentul a stârnit multe comentarii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Pe de altă parte, Robi și Virginia au fost anunțați că trebuie să facă schimb de case, astfel tânărul și-a făcut apariția în casă fetelor, spre dezamăgirea Juliei, iar Virginia a mers în casă băieților. La un moment dat, Julia și Larisa l-au acuzat subtil pe Robi de faptul că el și Virginia vorbesc în privat prin mesaje. Cum se apară acesta, aflați urmărind acest material:

Robi: „Faceți joculețe sau nu?”
Julia: „De ce? Ți-e frică?”
Robi „De cine să-mi fie frică? De ține?”
Julia: „În general, nu de mine! Nu te-aș chema în camera roșie nici pedepsită să fiu!”
Larisa: „Poate Virginia cheamă pe altcineva!”
Robi: „Poate să o cheme!”
Julia: Cred că sunteți singurii care sunteți foarte, foarte siguri pe relația voastră!
Robi: „De ce am așa o siguranță...”


Larisa: Vorbiți prin telepatie?
Julia: „Nu, prin mesaje!”
Robi: „Virginia mi-a dat de înțeles că chiar mă place! A mai zis doamna Andreea ceva că am văzut că se retrage Patrick și eu m-am dus! Nu de asta m-am dus, că nu aveam eu de unde să ghicesc că se retrage Patrick!”

Citește și: Larisa, mărturisiri neașteptate despre Patrick! „Eu m-aș îndrăgosti foarte tare!” Ce se întâmplă de fapt în sufletul concurentei?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.