Virginia, uluită de gestul lui Patrick! Concurentul a chemat-o în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! „Nu am dezvoltat sentimente pentru el”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 aug 2024, 22:09

Virginia si Patrick, in camera rosie

 

Sursa: Captură KANAL D

Virginia și Patrick, față în față în camera roșie! Concurenta a fost șocată de gestul lui Patrick de a o chema la întâlnire! Iată ce mărturisiri uluitoare și-au făcut!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri neașteptate în camera roșie sau în afara platourilor de filmare, dar și de multe controverse, răsturnări de situație și chiar tensiuni aprige. În ediția de astăzi, Patrick a chemat-o pe Virginia în camera roșie, iar gestul lui a uimit-o pe frumoasa brunetă, deoarece nu se aștepta ca tocmai el să o invite la o discuție că între prieteni.

Virginia și Patrick, față în față în camera roșie! Concurenta a fost șocată de gestul lui Patrick

Astăzi, în Casa iubirii, Patrick a iscat noi controverse deoarece a chemat-o pe Virginia în camera roșie, iar gestul lui a uluit pe toată lumea. Cea mai uluită a fost Virginia care nu se aștepta să fie invitată de Patrick la o întâlnire între patru ochi.

Cei doi concurenți și-au făcut mărturisiri uluitoare. Pe de o parte, Patrick i-a spus brunetei că încă pare că ar mai avea sentimente pentru Robi. Iar pe de altă parte, concurenta i-a dezvăluit că nu mai are nicio legătură cu fostul partener și nu are încă sentimente nici pentru Moldo, noul ei admirator.

Citește și: Patrick s-a decis în privința Alexandrei: „Vreau să te întreb ceva foarte sincer”. Cum a reacționat bruneta în urma veștii primite

Patrick: Ce faci Virginia? De ce ești șocată?

Virginia: Bine, tu?

Patrick: Nu te-am mai văzut de două vieți aici în camera roșie!

Virginia: Ce-i cu ține Patrick? Ești supărat?

Patrick: Nu sunt supărat! Chiar nu sunt supărat! Sunt obosit puțin!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Virginia, uluită de gestul lui Patrick! Concurentul a chemat-o în camera roșie

În vreme ce Virginia se afla față în față cu Patrick pe canapeaua din camera roșie, în casa băieților rulau imagini cu ei pe monitor, iar Moldo a fost de-a dreptul uluit de gestul colegului său.

Citește și: Robi, gest uluitor la adresa Juliei! Concurentul a invitat-o la dans! „Nu-mi plac falsitățile astea!” Iată cum a reacționat Julia și de ce și-a stăpânit cu greu lacrimile

Patrick a întrebat-o pe Virginia dacă mai are încă sentimente pentru Robi, deoarece așa a dat de înțeles din comportamentul ei până în prezent, însă aceasta se pare ca si-a îndreptat deja atenția spre Moldo si dorește sa îl cunoască mai bine. 

Patrick: Dar nu suntem aici că să vorbim despre mine, pentru că eu te-am chemat în camera roșie!

Virginia: Despre ce vrei să vorbim?

Patrick: Despre tine, dragă! Ce mai faci?

Virginia: Fac foarte bine! Nu ase vede?

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!