Virginia va lua o decizie radicală în privința lui Moldo! „Nu e chestia aia!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 7 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 aug 2024, 23:12
video Foto(6)

Virginia, pe cale să pună punct cunoașterii cu Moldo! Aflați care este principalul motiv al concurentei dar și ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, miercuri, 7 august, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute perechea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige. Dacă în ediția de astăzi, în centrul atenției s-au aflat din nou Robi și Julia, cu noi tachinări și momente de pomină în camera roșie, în ediția de miercuri, Virginia va lua o decizie neașteptată în privința lui Moldo.

Julia, supărată foc pe Robi

În ediția de miercuri, 7 august 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, deoarece Julia și Robi vor fi la fel de înverșunați și își vor spune replici acide. Robi și colegii săi vor pregăti câteva gustări și vor merge în casa fetelor pentru a le servi.

Citește și: Virginia, uluită de gestul lui Patrick! Concurentul a chemat-o în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! „Nu am dezvoltat sentimente pentru el”

Dintre toate fetele Julia va stă retrasă și va evita pe cât posibil orice interacțiune cu fostul ei partener. Ulterior, Robi va observă pe conexiune că Julia este supărată și va cere permisiunea de a merge din nou în casa fetelor pentru a află ce a pățit aceasta. Însă tânărul se va lovi de un nou refuz al Juliei și se retrage dezamăgit.

Robi: De ce e supărată? Ce s-a întâmplat? Pot să mă duc la Julia? Cred că e în grădina! Mă duc prin grădina!  Ce faci? Ce ai de ești supărată?

Julia: Nu sunt! Sunt plictisită! Doar atât!

Robi: Am văzut un cadru cu ține că ești supărată! Ești arogantă! Ce ai?

Julia: Nu sunt arogantă!

Robi: Eu am venit la tine să te văd ce faci și tu ce faci?

Julia: Sunt bine!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Robi: Vrei să plec? Te mai întreb o dată? Nu te interesează?

Citește și:  Julia, pe cale de a părăsi „Casa iubirii”, din cauza lui Robi! Concurentul o rănește tot mai mult, fără să țină cont că ea e îndrăgostită de el

Virginia, pe cale să pună punct cunoașterii cu Moldo

Și tot în ediția de miercuri, a emisiunii Casa iubirii, în centrul atenției vor fi și Virginia și Moldo. Deși această a încercat să îl cunoască pe noul concurent și chiar să înceapă o perioada de cunoaștere, în cele din urmă va lua o decizie radicală în ceea ce îl privește. Virginia le va mărturisi colegelor sale că are de gând să pună capăt cunoașterii sale cu Moldo, însă nu știe cum să facă acest lucru fără să îl rănească.

Virginia: Cum e cazul meu cu Moldo... eu nu am ce să îi reproșez lui, dar dacă nu e chestia aia... știi... aș vrea să îi zic că nu...

Rebecca: Spune-i!

Virginia: Poate o să avem camere roșii și o să îi spun lui în față!

Francesca: Eu cred că Teodora ar vrea să îl cunoască!

Virginia: Dar n-am nicio problema!

Francesca: Ea nu mi-a spus dar eu așa cred!