„Visam noaptea că mor” Cosmin Cernat, o copilărie fără mamă. Prezentatorul TV a vorbit despre traumele de după moartea mamei sale

Autor: Laura Macovei

„Visam noaptea că mor” Cosmin Cernat, o copilărie fără mamă. Prezentatorul TV a vorbit despre traumele de după moartea mamei sale

Sursa: Captură YouTube

În noul episod din emisiunea "În Oglindă", vom descoperi povestea lui Cosmin Cernat, inclusiv detalii din copilărie, viața de familie și noul reality show "Insula de 1 milion".

Cu o experiență vastă în industria televiziunii, Cosmin Cernat a fost alături de noi în momentele când sportivii noștri triumfau în întreaga lume. Aproape că atinge pragul de 30 de ani de experiență și, în fiecare zi, împărtășește expertiza sa pe micul ecran.

În ceea ce privește viața personală și detaliile ce țin de familie, Cosmin Cernat a fost întotdeauna reticent, însă anumite amănunte au ieșit la iveală și l-au ajutat să se deschidă în fața audienței.

Acum, Cosmin Cernat se pregătește pentru o nouă aventură, o experiență diferită, dar autentică, în stilul său inconfundabil.

Cosmin Cernat, o copilărie fără mamă

Emoționat și îndurerat, prezentatorul a dezvăluit traumele prin care a trecut atunci când mama sa era bolnavă și, în cele din urmă, a decedat. Acesta mărturisește că a plâns neîncetat, însă doar cu trecerea timpului a învățat că face parte din trecutul său, fiind ca o cicatrice.

Citește și: Cosmin Cernat, dezvăluiri exclusive despre pregătirea pentru „Insula de 1 milion”, de la Kanal D! “Va fi o adevărată desfășurare de forțe!” Care este cel mai important lucru pe care îl va lua cu el

„Din păcate, mama mea a murit, a murit de cancer. Tatăl meu a fost forțat să stea în aceeași casă cu soacra și să mă crească, într-un bloc comunist.

Mi-am dorit să nu pierd amintirea mamei. E o traumă și e greu să înveți să trăiești fără ea. Erau momente când plângea de durere și spunea „nu mai pot, vreau să mor”. Dacă ai 6 ani și auzi asta de la mamă.. Am plâns 2 ore fără să mă opresc și din momentul în care a scos-o din casă, până când a îngropat-o, nu am putut să mă opresc din plâns.
Am mers în spatele ei și plângeam, dar era un plâns liniștit, nu știu de ce, dar n-am putut să mă opresc. Am suferit teribil,”
a dezvăluit prezentatorul TV. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ce traume a rămas Cosmin Cernat, după moartea mamei sale

După moartea mamei sale, au urmat nopți nedormite pentru Cosmin Cernat. Acesta povestește că se trezea noaptea din somn și îl verifica pe tatăl său să vadă dacă mai respiră. 

„Mi-a fost frică și visam noaptea. Visam noaptea că mor de cancer. A fost o perioadă când stăteam în blocurile alea comuniste, ne mutaserăm de la 2 camere la 3 și iarna eu dormeam cu tata, iar mamaie în bucătărie.

Pusesem un pat în bucătărie. 

Citește și: EXCLUSIV Cosmin Cernat, primele declarații despre concurenții show-ului de aventură “Insula de 1 milion”, de la Kanal D! „Vom fi cu toții martorii spectacolului naturii umane!”

Mă trezeam noaptea constant să văd dacă respiră tata, dacă nu moare. Pe mine sportul m-a salvat, dar frica de cancer a rămas. Nu am avut nicio problemă de sănătate, doar am slăbit foarte mult,” a mai mărturisit Cosmin Cernat