Viscolul face victime! Mai multe accidente s-au petrecut din cauza caderilor masive de zapada VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:12

Viscolul a facut ravagii pe unde a trecut. Cei mai greu incercati sunt soferii. Din cauza carosabilului inghetat, un microbuz de transport persoane a derapat si a izbit in plin o masina din fata sa.

Cei care au vazut accidentul dau vina pe drumari. Nu doar pasagerii microbuzului au stat in ger si i-au asteptat pe politisti sa cerceteze zona.

Pe o distanta de mai multi kilometri, soferii plecati la drum au stat ore intregi in viscol, in spatele masinilor accidentate. Si intr-o localitate din Maramures drumul s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru o familie care tocmai se intorcea din vacanta.

Din cauza ghetii de pe sosea, barbatul n-a mai putut controla masina.
Totul s-a petrecut in numai cateva clipe. Dupa ce a derapat intr-o curba, automobilul in care se aflau cei trei s-a izbit violent de un copac, apoi s-a rostogolit de mai multe ori pe sosea.

Batrana in varsta de 65 de ani statea pe bancheta din spate a masinii si nu purta centura de siguranta. Din aceasta cauza, femeia a fost grav ranita.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.