VISCOLUL sau VIATA? Sudul si estul Romaniei, PARALIZATE

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Sudul Romaniei este incremenit sub zapada! Daca in Dambovita salvatorii au dus o lupta contracronometru pentru viata unor bolnavi in Prahova, soferii ramasi captivi pe DN 1 au trait zile de cosmar.

Au fost ore grele de lupta cu natura dezlantuita! Azi noapte, sapte pacienti de la Sanatoriul Moroeni din judetul Dambovita au avut nevoie de oxigen. Din cauza zapezii, unitatea medicala a ramas fara energie electrica, iar oamenii trebuiau sa fie dusi de urgenta la spitalul din Targoviste. Nicio ambulanta nu putea ajunge la ei. Drumul era inzapezit. Transferul pacientilor s-a facut in padure. Dintr-o ambulanta in alta.

La jumatatea drumului, pe oameni i-au asteptat alte masini de salvare care nu au putut urca pana la Moroeni.

Si pe Valea Prahovei, a fost o noapte de Infern. Soferii surprinsi de zapada pe DN 1 au ramas captivi pe sosea. Un copac s-a rupt si a cazut peste o autoutilitara, iar un altul s-a prabusit peste un autotren.

In zona Posada mai multe TIRuri au derapat si nu au mai putut urca serpentinele. Zapada a facut probleme si pe calea ferata. Un tren de persoane care circula pe ruta Bucuresti -Targoviste a ramas blocat in localitatea Nucet.
Plugul de deszapezire al locomotivei s-a rupt.

In localitatile lovite de urgie, din judetul Prahova, doar militarii au mai putut ajunge. Le-au adus apa si alimente localnicilor din satele Boldesti-Gradistea, Fulga si Salciile.

Un copil de 5 ani cu febra a fost salvat de o masina cu senile a ISU. Doar asa au reusit salvatorii sa ajunga in localitatea izolata din cauza nametilor. Pana si utilajele de deszapezire au ramas blocate in zapada in incercarea de a face loc ambulantei.

##VIDEO100172##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.