Viscolul si ninsoarea au pus multi oameni in dificultate! Unii au ramas blocati in zapada, iar altii au fost transprtati cu senilatele la spitale

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 13:45

Pompierii din Galati s-au luptat cu nametii aproape o ora, aseara, pentru a ajunge cu o senilata la un batran de 75 de ani care trebuia sa faca dializa.

Cum zapada era viscolita, iar troienile depaseau jumatate de metru, nici o ambulanta nu a putut sa ajunga pana la casa bietului om, asa ca norocul lui au fost pompierii.

Din fericire, batranul a fost dus in siguranata la ambulanta care il astepta la marginea comunei. Salvatorii au fost chemati de urgenta si  la un barbat in varsta de 73 de ani, aflat in coma, pentru a-l duce de urgenta la Bucuresti.

Cum drumul pana la Oltenita era acoperit cu zapada, bolnavul a fost adus pana la intrarea in Capitala cu ajutorul unei senilate. De aici, a  fost preluat de o ambulanta.

De senilate au avut nevoie si trei gravide din judetul Constanta. Femeile  au intrat in travaliu pe timpul zilei si, doar  asa, au putut sa  fie transportate la medic.

O Femeia a fost preluata de o senilata din localitatea Runcu si dusa pana in comuna Nicolae Balcescu de unde a fost preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Constanta.

O alta tanara, de 21 de ani, tot dintr-o localitate constanteana, a nascut, azi-noapte, in Bulgaria! Echipajul de interventie  care a ajuns sa o preia din satul izolat a dus-o la cea mai apropiata unitate spitaliceasca- adica la vecini, in orasul bulgaresc Silistra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La

miezul noptii, senilata care se intorcea din Bulgaria a preluat si o a treia gravida, care a ramas blocata, cu masina, in nameti, pe drumul dintre Negru Voda si Cerchezu.  Femeia a fost transportata la spitalul judetean Constanta.

A fost viscol puternic  si in judetul Tulcea. 8 masini au fost prinse in mijlocul urgiei, pe drumul catre satul Agighiol.
Oamenii care au ramas la mila vremii, au asteptat ore-n sir ca soseaua sa se deblocheze.

O autoutilitara cu un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Tulcea a intervenit si a deblocat soseaua, insa dupa ore bune de eforturi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.