Viseaza sa ajunga cea mai grasa femeie din lume si se marita cu un bucatar. Vezi cum arata GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:02

O mama care viseaza sa ajunga cea mai grasa femeie din lume s-a logodit cu un bucatar si se pregateste de casatorie.

Susanne Eman, in varsta de 33 de ani, si-a dezvaluit anul trecut visul de a atinge greutatea de peste 730 de kilograme. Femeia, mama a doi copii, care in prezent are o greutate de 324 de kilograme, planuieste sa se marite cu logodnicul ei Parker Clack, in varsta de 35 de ani, care adora sa gateasca pentru ea.

 

Cei doi s-au cunoscut pe internet si s-au intalnit dupa un schimb de mailuri.

In cateva luni, Parker s-a mutat cu Susanne, in casa ei din Arizona, unde mai locuiesc si cei doi copii, Brendin, in varsta de 13 ani, si Gabriel, 17 ani.

 

"Suntem predestinati sa fim impreuna. Mie imi place sa mananc si lui Parker ii place sa gateasca. Inca imi doresc sa ajung cea mai grasa femeie din lume, iar el nu are nicio problema cu asta.

Ii plac femeile grase", spune Susanne.

 

"Evident ca talentul lui in bucatarie ma atrage. Cum as putea rezista unui barbat care este atat de talentat la gatit? Parker imi este si un real ajutor. El face curat, gateste, ma incurajeaza sa fac scurte plimbari, merge la inot cu mine, ma ajuta cu orice", mai adauga femeia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

In mod ciudat, Parker este de acord cu visul femeii de a deveni cel mai mare om din lume, la propriu. Barbatul gateste munti de oua prajite, bacon si cartofi prajiti pentru femeie, la care adauga multa paine si salata.

 

"O sustin in incercarea de a-si indeplini visul pentru ca asta o face fericita, si eu iubesc femeile mari. Sigur ca imi fac griji pentru sanatatea ei, dar incerc sa ma asigur ca mananca si mancare sanatoasa, precum salata, si ca mai face exercitii pentru a-si pastra mobilitatea", spune Parker.

 

Barbatul a adaugat ca Susanne a efectuat un control anul trecut iar medicii i-au spus ca e bine, cu toate ca nu sustin stilul ei de viata.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.