Visele fraților Eren sunt pe cale să se spulbere! Odată cu întoarcerea familiei Yılmaz, lucrurile vor lua o turnură greu de închipuit. Omer și surorile sale trebuie să revină la traiul de odinioară

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 dec 2023, 01:00
Frații Eren trebuie să revină la traiul de odinioară Foto(4)

Frații Eren trebuie să revină la traiul de odinioară

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente neasteptate se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Povestea fraților Eren, acum ajunși să stea într-o vilă luxoasă, urmează să capete o întorsătură neașteptată. Întoarcerea familiei Yilmaz, în special a lui Ahemt, fiul lui Sevgi, care se dovedește a fi și tatăl lui Omer, va produce schimbări uriașe în viețile celor trei frați. Ahmet și Suzan au avut o relație în trecut, iar Sevgi nu a fost de acord cu povestea lor de iubire, astfel au mers pe drumuri diferite, însă rodul iubirii lor nu a întârziat să apară.

Suzan a rămas însărcinată cu Omer, pe care l-a abandonat la naștere.

Frații Eren trebuie să revină la traiul de odinioară

Odată cu întoarcerea familiei Yilmaz la vilă, frații Eren, ale căror vise sunt pe cale să se năruie din nou, sunt nevoiți să revină la traiul de odinioară. Se duc la unchiul lor, Orhan, dar când Gonul se plânge că sunt dezordonați și că muncește după ei prea mult, pleacă și de acolo.

Șengul îi primește să stea în chirie în anexa casei sale.

Citește și: Doruk va descoperi secretul îngrozitor al mamei sale! Viața fraților Eren se va schimba miraculos! Aflați cum va reacționa Nebahat, astăzi, 6 martie, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00!

Planurile diabolice ale lui Akif nu par să ia sfârșit, bărbatul continuă să caute un investitor, înscrierea fraților lui Omer, Sarp și Yasmin, la Colegiul Ataman aduce noi tensiuni.

Suzan și Ahmet se întâlnesc după 19 ani. 

Akif este prezent în vilă atunci când Ahmet vine să-i dea afară pe frații Eren.

”Ce faceți? Ai venit devreme. De ce n-ai sunat înainte să vii?”, a spus Akif.

”Am sunat, dar n-ați răspuns. Am crezut că ați terminat treaba”, a spus Omer.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ahmet se întâlnește pentru prima dată cu fiul său: ”Sunt fiul dnei Sevgi, Ahmet”.

Mai mult, Suzan are parte de momente crâncene, Omer nu poate trece cu vederea că mama sa este la un pas de a fi bătută și intervine. Tânărul sare la bătaie și îi face dreptate lui Suzan.

Citește și: Lovitură grea pentru Orhan în ziua nunții cu Gonul. Sengul îi dă vestea că va deveni din nou tată: ”Port în pântece copilul tău” Urmăriți un nou episod din serialul Totul pentru familia mea, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D