Visezi la o nuanță de păr îndrăzneață? Vezi 3 recomandări!

Author: Ana Filip
Actualizat: 24 feb 2023, 16:57

Chiar dacă încă este frig afară, ziua începe ușor-ușor să se mărească, în așteptarea primăverii. De ce să nu te pregătești și tu pentru primăvară, optând pentru un look nou, îndrăzneț? Optează pentru o nouă culoare de păr care te va scoate din anonimat și alege o metodă de aplicare ușoară, utilizând o mască de păr colorantă. Vezi care sunt recomandările noastre privind nuanțele!

Clasicul roșcat, reinterpretat

Roșcatul natural este una dintre cele mai rare nuanțe și, cu siguranță, te va face ușor de observat oriunde te-ai afla. Însă poți mai mult – cu nuanțe vibrante de roșu, roz sau mov!

Roșul intens este alegerea perfectă pentru martie: va merge perfect cu șnurul bicolor de la mărțișor, dar și cu petrecerea pentru fete de 8 martie. Te va ajuta să obții un look îndrăzneț și pasional. Însă și magenta, nuanță inedită obținută prin combinația unor nuanțe tari de roz și mov, va atrage toate privirile. În plus, este și culoarea anului 2023 (Viva Magenta, conform Institutului Pantone) și te va ajuta să ai un look în tendințe!

Nuanțe reci pentru zile mai calde

Dacă vrei un look fresh, energetic, care să te pregătească pentru aventurile de vară, alege să îți vopsești părul în nuanțe aprinse de albastru și turcoaz!

Indiferent dacă te duc cu gândul la un cer senin sau la marea înspumată, nuanțele reci de albastru și turcoaz sunt recomandate pentru anotimpul cald – chiar și primăvara. Vei fi constant pastila de culoare și energie în grupul tău de prieteni, iar nuanța aleasă îți va conferi o doză de optimism numai bună pentru a trece cu brio de astenia de primăvară. Însă nu uita – nuanțele mai tari, reci se potrivesc și unui subton mai rece, mai deschis.

Tonuri neutre, metalice

Alege o nuanță metalică de argintiu sau un ton perlat pentru a acoperi parțial și integra perfect posibilele fire albe!

Dacă nu vrei să îți ascunzi firele albe, te poți folosi de ele pentru a obține un nou look curajos în nuanțe de argintiu mai deschis sau mai închis. Dacă nu ai nicio problemă în acest sens, o astfel de alegere îți va dezvălui latura îndrăzneață, neînfricată. Iar dacă vrei ceva platinat cu un strop de culoare, poți opta pentru o nuanță perlată, elegantă și cu un strop de romantism. Rezultatul va fi un look matur, îndeajuns de îndrăzneț pentru a conta ca o schimbare de look, însă destul de „cuminte” pentru mediile de lucru mai pretențioase, precum cel corporate.

Fă primul pas în „tranziția” către zilele mai călduroase cu o schimbare de look îndrăzneață! Alege una din recomandările noastre și vei fi în centrul atenției, indiferent unde te vei afla. Și nu uita: poți obține chiar singură un nou look vopsindu-te acasă cu produsul potrivit!