Visezi la o nunta la palat? Acum este posibil sa te simti ca o regina in rochie de mireasa!

Author: B.M.

Din ce in ce mai multe cupluri tinere viseaza la o nunta la palat a carei amintire sa dainuiasca peste ani propria amintire, insa si in memoria rudelor si prietenilor. Pentru ca una din cele mai frumoase zile este ziua casatoriei, Palatul Noblesse isi deschide portile pentru a implini vise!

Fie ca mirii doresc sa opteze pentru o ceremonie mica, de cateva zeci de persoane, sau pentru o nunta fabuloasa cu cateva sute de invitati, cupluri din toate categoriile sociale si din toate colturile tarii, aceasta este locatia favorita! In plus, in apropierea salonului Noblesse se afla Biserica Sfintilor, unde mirii pot opta sa oficieze ceremonia religioasa.

Principalele motive sa faci nunta la palat

Pentru ca amintirea nuntii trebuie sa fie una pe masura asteptarilor invitatilor si a mirilor, cadrul nuntii trebuie sa fie unul mirific. O nunta perfecta are loc in decorul perfect de la Palatul Noblesse. Cei care inca stau in dubii in privinta alegerii locatiei de nunta, trebuie sa stie ca nunta ce se va desfasura la Palatul Noblesse va intrece toate asteptarile.

Cadrul in care se va desfasura petrecerea de nunta va fi invaluit intr-un aer nobil, plin de eleganta si de rafinament. Pentru mirii care isi doresc o petrecere cu aer medieval, Palatul Noblesse este singurul care scoate in evidenta structura unica a secolului al XIX-lea si ideea de noblete. Atat fotografiile, cat si amintirile vor fi invaluite in fast si in eleganta.

Evenimentul va fi deosebit fata de ceea ce fac majoritatea cuplurilor de miri, va avea personalitate in palatul reprezentativ pentru secolul al XIX-lea. In cazul in care mirii vor stabili tematica nuntii ca fiind o petrecere medievala, cu costume specifice elegante, atunci evenimentul va fi foarte reusit.

Palatul Noblesse nu poate fi comparat cu toate restaurantele de fite, nici din punct de vedere al preturilor, care in cazul altor restaurante este foarte ridicat, nici in ceea ce priveste aranjamentele, calitatea preparatelor, modul de servire, iar lista poate continua. In concluzie, nobletea unui eveniment de o asemenea importanta nu poate fi obtinuta decat intr-un cadru nobil: Palatul Noblesse – Bucuresti!

Tipuri de evenimente ce pot fi organizate in Palatul Noblesse

Palatul Noblesse din capitala este un univers fascinant, unde reinvie o lume de mult timp apusa, un loc in care invitatii sunt transpusi in farmecul si eleganta nobiliara a secolului trecut, in care se aduc in prim plan valori actuale. In care istoria se imbina cu contemporanul.

Palatul Noblesse este un spatiu dedicat elegantei, este impunator, este locul special amenajat pentru evenimente corporate, culturale, mondene, pentru evenimente exclusiviste si cursuri de perfectionare. Semnarea unui contract cu reprezentantii Palatului Noblesse pentru un eveniment deosebit, precum nunta, reprezinta cea mai buna decizie pe care o pot lua mirii.

In cadrul acestui grandios edificiu se pot organiza inclusiv cursuri si workshop-uri, precum si alte evenimente similare, datorita  sonorizarii de inalta calitate si a spatiului special amenajat.

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.