Visezi la o nunta pe plaja? Iata cum arata rochia de mireasa ideala

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 ian 2019, 17:28

Nisipul auriu, marea de un albastru pur si briza usoara: toate acestea sunt ingredientele unei nunti de poveste, la care multe din noi viseaza, iar unele chiar au ocazia sa isi vada dorinta indeplinita, pentru ca exista deja celebrii wedding planners care te vor ajuta sa organizezi totul pana la cel mai mic detaliu.

Asa ca, singurul lucru la care mai trebuie sa te gandesti, in calitate de viitoare mireasa, este la rochia visurilor tale! Care sa fie bineinteles si potrivita pentru peisajul din jur.

In primul rand, modelul ideal trebuie sa iti puna in valoare calitatile, iar, in al doilea rand, sa fie dintr-un material usor si vaporos, care sa faca fata cu brio caldurii. De asemenea, e important ca rochia sa nu fie prea incarcata, cu mult prea multe aplicatii, care sa o faca nepotrivita pentru o nunta pe timp de zi, dar, in acelasi timp, sa nu fie nici prea simpla, pentru ca tu trebuie sa stralucesti in ziua nuntii tale! 

Stim, sunt multe de bifat, dar mai stim ca rochia ideala pentru nunta pe plaja exista si ca o poti proba si comanda in showroom-ul La Mode Toujours.

Este vorba despre modelul Beatrix, un model de o eleganta clasica, realizat din voal de matase si accesorizat cu aplicatii pretioase, astfel ca aparitia ta va fi cu siguranta spectaculoasa si, totodata, potrivita contextului.

Ceea ce e insa la fel de important este ca rochia este custom-made, ceea ce inseamna ca va fi realizata de la 0, pe dimensiunile tale, astfel ca se va aseza perfect.

Ce mai ramane de facut? Daca ai nunta in 2019, sa suni si sa iti faci o programare cat mai repede, pentru ca timpul trece iar modelele de rochii de mireasa frumoase, din materiale de calitate, se comanda din timp! 

Iti poti face o programare la 0737557599, pe pagina de Facebook La Mode Toujours sau completand formularul de pe site.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.