Visinel Balan, un tanar orfan care are grija micutii fara parinti

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 30 aug 2021, 21:30

In fiecare weekend un grup de copii pleaca din centrul de plasament, unde sunt crescuti, si participa la atelierele de creatie a celui care are grija ca sufletele lor sa nu se piarda.

 

Visinel Balan, un tanar orfan care are grija micutii fara parinti
In fiecare weekend un grup de copii pleaca din Centrul de Plasament, unde sunt crescuti, si participa la atelierele de creatie a celui care are grija ca sufletele lor sa nu se piarda.
Principalul "vinovat" este Visinel Balan, un tanar care si-a trait si el copilaria intr-un orfelinat.
"Totul incepe la doua luni, cand sunt smulsi din bratele mamei de catre autoritati si trimisi in Maternitatea din Bacau, ulterior la cresa de copii din Onesti", a povestit Visinel.
Cele mai grele momente erau atunci cand se simtea cu adevarat parasit si se intreba oare nimeni nu face familie cu el...
"Protestul meu era sa ma dau cu capul de pereti si sa ma ascund sub paturi", a mai adaugat tanarul. Desi nu a fost o viata usoara, acesta a caracterizat-o ca fiind una fericita.
Azi Visinel este implicat in mai multe proiecte, acesta conduce asociatia "Impreuna desenam viitorul tau".
Activitatile se bazeaza pe dezvoltarea unor metode creative.

##VIDEO96109##Principalul "vinovat" este Visinel Balan, un tanar care si-a trait si el copilaria intr-un orfelinat. " Totul incepe la doua luni, cand sunt smulsi din bratele mamei de catre autoritati si trimisi in Maternitatea din Bacau, ulterior la cresa de copii din Onesti", a povestit Visinel.

Cele mai grele momente erau atunci cand se simtea cu adevarat parasit si se intreba oare nimeni nu face familie cu el... "

Protestul meu era sa ma dau cu capul de pereti si sa ma ascund sub paturi", a mai adaugat tanarul. Desi nu a fost o viata usoara, acesta a caracterizat-o ca fiind una fericita.

Azi, Visinel este implicat in mai multe proiecte, acesta conduce asociatia "Impreuna desenam viitorul tau". Activitatile se bazeaza pe dezvoltarea unor metode creative.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”