Visul lui Nefes se naruie! Afla ce se va intampla cu aceasta dupa ce Vedat o prinde, in incercarea ei de a fugi in Rusia, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.

Tahir este sfasiat de durere, cu gandul ca Nefes si micutul au plecat in Rusia.

Visul lui Nefes si al micutului Yigit de a scapa din cosmarul violentelor indurate, se naruie in momentul in care sunt prinsi de Vedat, cand vor sa fuga in Rusia. In tot acest timp, Tahir este sfasiat de durere, cu gandul ca Nefes si micutul au plecat in Rusia. Fara sa stie ca au fost prinsi, acesta asteapta cu sufletul la gura un semn de la ei ca au ajuns cu bine.

La Marea Neagră, în timp ce Mustafa se ocupă de Eyșan, pe care a răpit-o în schimbul vieții fratelui său, Asiye este forțata să duca cadoul de zestre la Mercan, pe care nu o dorește de  cumnata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Un mesaj care ajunge la urechile lui Asiye declanșează un mare foc in inima femeii. Aceasta ia o decizie radicala in ceea ce il priveste pe Mustafa...