VISUL lui s-a transformat intr-un COSMAR! Ce a patit un barbat dupa ce a castigat 1,7 milioane de dolari la Loto

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2020, 22:50

Fatih Ozcan lucreaza la un restaurant turcesc din New York si a decis sa cumpere un bliet la loto dupa ce a visat ca ii arata patronului sau banii pe care i-a castigat.

El l-a rugat pe seful sau sa cumpere un bilet la loto de la un supermarket si se pare ca visul sau s-a indeplinit intrucat biletul chiar a fost castigator, iar barbatul ar fi trebuit sa incaseze 1,7 milioane de dolari.

Din pacate, patronul barbatului a fost cel care a platit biletul si a ales numerele, asa ca Ozcan a crezut ca banii se vor imparti pe jumatate pentru ca el a fost cel care a visat si l-a convins pe sef sa joace.

Visul s-a transformat imediat intr-un cosmar pentru el deoarece seful restaurantului a spus ca el este singurul castigator si ca intreaga suma este a lui, scrie ProTV.

Barbatul l-a dat in judecata pe patronul sau si acum trebuie sa imparta castigul. Decizia judecatorilor a fost influentata de faptul ca angajatul doar a visat, dar din punctul lor de vedere patronul trebuie sa ia si el o parte din bani pentru ca a fost cel care a ales numerele.
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.