Vitali Klitschko, liderul din strada! Revolta de la Kiev a atins punctul culminant

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 00:45

Revolta de la Kiev ii forteaza pe ucrainenii care se opun presedintelui sa scoata tot ce au mai bun la bataie!

Daca protestele de pana acum nu l-au convins pe Viktor Ianukovici sa semneze acordul cu Uniunea Europeana, opozantii presedintelui au scos ultimul si cel mai puternic as din maneca: Vitali Klitschko, pe care l-au si pus in fruntea opozitiei de la Kiev.

Se-anunta lupte grele intre Klistchko si Ianukovici! Revolta de la Kiev capata o noua fata cu prezenta campionului de box Vitali Klitschko. De cealalata parte, sustinatorii actualului presedinte sustin ca Vitali Klitschko nu ar avea sanse la presedintie, pe motiv ca fostul sportiv a trait multi ani in Germania, departe de Ucraina si problemele sale.



De saptamani la rand, autoritatile de la Kiev s-au ciocnit cu ucrainenii care protesteaza fata de decizia presedintelui Ianukovici de a nu semna acordul cu Uniunea Europeana. Protestatarii ameninta ca nu vor pleca acasa pana ce nu vor avea alegeri anticipate.
##VIDEO94828##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”