Viviana Sposub a dat-o în bară cu ținuta din Gala Belle Epoque: "Are ceva din Mita Baston. Este veche, este un model urâțel!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 oct 2022, 01:25

Viviana Sposub a dat-o in bara cu tinuta din Gala Belle Epoque

Sursa: Captură KANAL D

Pana acum, Viviana a reusit de fiecare data sa farmece juratii Bravo, ai stil! Celebrities, insa in aceasta Gala, concurenta nu a mai stralucit la fel.

Viviana Sposub nu prea s-a ridicat la inaltimea juratilor in Gala Belle Epoque, iar Tibi Clenci a fost primul care i-a analizat tinuta si nu prea a fost multumit de ce a vazut in styling-ul propus de una din cele mai bune concurente.

Viviana Sposub, note modeste in Gala Belle Epoque

Tibi Clenci: "Belle Epoque se caracterizeaza prin modernism. Inchide o serie a multor curente si vine puternic din urma cu acest curent care se numeste modernism care a fost blamat la momentul respectiv, dar care a fost imbratisat foarte usor.

Da. esti in Belle Epoque, poti fi confundata usor cu o mireasa, dar asta nu e rau pentru ca existau mirese si atunci, exista si acum numai ca este un Belle Epoque 90% istoric. As fi vrut sa fie mult mai prezent in zilele noastre."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu: "Rochia are ceva...nu neaparat de mariaj, este o rochie alba ok, dar are ceva de Mita Baston. Aici exista o mica topeala. Rochia este veche, este un model uratel. Ce sa facem, Viviana, tu esti superba, evident, deja se stie asta. Se vede cu ochiul liber, sigur ca ai un trup divin si iti vine superb aceasta rochie, dar ea ca rochie nu e fresh."

Juratii Bravo, ai stil! Celebrities nu i-au trecut cu vederea Vivianei lipsurile din tinuta

Raluca Badulescu a fost singura ceva mai indulgenta dandu-i nota 4 si caracterizandu-i momentul drept unul foarte emotionant, de altfel si subliniind ca frumoasa concurenta este o actrita foarte buna care stie sa jongleze cu partea emotionala.