Viviana Sposub a făcut marele anunț în ceea ce privește relația cu George Burcea: „Ziua care ne-a schimbat amândurora viața”. Fanii au reacționat imediat

Autor: Diana Bostan

Viviana Sposub și George Burcea sărbătoresc 4 ani de când s-au cunoscut.

Sursa: Instagram: Viviana Sposub

Zi specială pentru Viviana Sposub și George Burcea. Actorul și prezentatoarea TV au sărbătorit astăzi, 7 august, 4 ani de când s-au cunoscut.

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar astăzi au sărbătorit 4 ani de când s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat de dragul celor două fetițe: „E mai bine pentru amândoi”. La ce concluzie au ajuns cei doi

Zi specială pentru Viviana Sposub și George Burcea

Deși au trecut prin diverse provocări, George Burcea și Viviana Sposub demonstrează că iubirea lor rămâne puternică și rezistentă. Deși au fost despărțiți o perioadă, cei doi au ales să mai acorde o șansă iubirii lor, arătând publicului cât de uniți sunt.

Citește și: „Voi fi mamă” Anunțul făcut de Viviana Sposub după întoarcerea din America! La brațul cărui celebru artist s-a afișat fost concurentă Bravo, ai stil

Viviana Sposub a împărtășit cu fanii un videoclip special, însoțit de un mesaj emoționant. Într-o postare pe rețelele sociale, ea a subliniat importanța zilei de 7 august 2020, data la care s-au întâlnit pentru prima dată în cadrul unei emisiuni TV, și cum acel moment le-a transformat complet viețile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

„4 ani… Unii sărbătoresc ziua primului sărut, alții ziua în care au decis să formeze un cuplu. Noi sărbătorim ziua în care ne-am cunoscut. 7 August 2020 a fost ziua care ne-a schimbat amândurora viața din multe puncte de vedere”, a scris Viviana Sposub, într-o postare pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea s-au întâlnit în cadrul unui reality show și, după încheierea emisiunii, au decis să își continue relația. Vedeta a fost întotdeauna alături iubitului ei, apărându-l de fiecare dată în fața fostei sale partenere, atunci când aceasta îl critica pentru lipsa de implicare ca tată. Este bine cunoscut faptul că George Burcea a fost căsătorit cu Andreea Bălan, relație din care a rezultat și două fetițe.

Citește și: Viviana Sposub s-a afișat cu noul iubit! Cine este bărbatul din viața brunetei: „Sunteți frumoși împreună”

„Cred că relația noastră a trecut prin foarte multe etape, dar, cum să zic, ne-am dus din bine în mai bine. Ne-am cunoscut tot mai mult, ne-am legat mai mult. Suntem foarte sudați și mă bucur că toate merg înspre bine, indiferent de hopurile pe care a trebuit să le trecem împreună și de toate discuțiile din presă. La urma-urmei, orice se întâmplă în afara relației noastre, cumva nu ne interesează. Contează ce este între noi. Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru, pentru că suntem prea frumoși împreună. Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună’ ’, a declarat Viviana Sposub, în urmă cu un an, pentru Ego.ro.