Viviana Sposub a spulberat audiența cu ținuta și momentul! Maurice Munteanu: "A fost o revelație!" 5 pe linie pentru iubita lui George Burcea

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 oct 2022, 00:00

Viviana Sposub, 5 pe linie la Bravo, ai Stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub le-a smuls juratilor Bravo, ai stil! Celebrities toate notele de 5 in Gala Tokyo Glam.

Viviana Sposub a reusit in Gala Tokyo Glam sa le invinga pe cele mai aprige concurente si anume Ruxi si Bella Santiago in ce priveste notele juratilor. Astfel, concurenta a fost aplaudata la scena deschisa de catre toti juratii pentru momentul si tinuta din Gala Tokyo Glam.

Citeste si: Raluca Dumitru și Ruxi au plecat din platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Ce s-a întâmplat în timpul competiției: "Am renunțat!"

Viviana Sposub, aparitie si moment impecabile la Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci: "Te intorci intr-o zona clasica acum si urma sa ne arati daca poti si acolo si aici. De asta am spus si antiteza, umor modern, umor clasic. Am ramas cu gura cascata, iar cat despre styling, nu am multe de discutat. Eu cred ca esti cea mai frumoasa de pana acum! Gusturile fac diferenta.

Bravo!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu: "Ai integrat un element foarte urban, acest detaliu fetis, aceste tocuri ametitoare.

Imi place foarte mult rochia si faptul ca are un imprimeu organic si faptul ca are o trimitere la pliseurile Issey Miyake. Imi place ca ai breton, la fel bretonul si ca accesoriul de pe cap iti pune in evidenta machiajul."

Juratii Bravo, ai stil! Celebrities, note maxime pentru Viviana Sposub

Raluca Badulescu:"Gasesc styling-ul impecabil.

Cizmele sunt punctul forte al tinutei. In afara de cantareata, fa-te si actrita, fa-te ce vrei tu. Ai intrat in competitie cu o rochie sacou rosie, pieptanata cu placa. Nu ti-as fi dat nici 30% sanse. Dar intre aparitia de atunci si acum...felicitari din toata inima, meriti!"