Viviana Sposub, adevărul din spatele prenumelui pe care îl poarta! Ce secret ascunde finalista de pe locul doi Bravo, ai stil! Celebrities

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 nov 2022, 05:20
Viviana Sposub despre originea numelui sau
Sursa: Instagram

Viviana Sposub, ocupanta locului secund in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities, a avut numai de castigat de pe urma proiectului la care a muncit enorm.

Viviana Sposub a facut cateva declaratii dupa Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities spunand ca este foarte mandra ca ajuns pana aici chiar daca nu a luat Marele Premiu. Finalista a tinut sa sublinieze faptul ca este foarte ambitioasa, aceasta trasatura fiind specifica moldovencelor care au reusit sa se impuna mereu in domeniul in care au activat. Si mai mult, Viviana a spus ca este foarte mandra de originea ei: "Sunt mândră că sunt moldoveancă.

Și mă bucur că oameni frumoși și talentați din zona în care m-am născut își construiesc cariere apreciate la nivel național. E greu să pleci departe de casă și să îți îndeplinești visul, tocmai de aceea consider că moldovenii au un strop de ambiție în plus care îi ajută să reușească”.

Citeste si: Imagini explozive cu Andra Bianca Stoican, fosta concurentă Bravo, ai stil! din vacanța exotică alături de noul iubit

Viviana Sposub, secretul prenumelui sau

Finalista Bravo, ai stil! Celebrities a povestit pentru playtech.ro de unde isi are originea numele sau: "Îmi iubesc numele și întotdeauna am considerat că părinții mei au făcut cea mai bună alegere. Pe aripile vântului a fost unul dintre filmele mamei preferate. Numele actriței principale, Vivien Leigh, a fost inspirația în alegerea numelui meu.

Totuși, luând în considerare că în anul în care m-am născut, 1997, un asemenea nume nu era tocmai obișnuit. Mai ales în zona Moldovei. Părinții mei au decis să îi dea o formă autohtonă și să adauge a-ul aferent numelor românești. Deși mi-ar fi plăcut să fiu Vivien sau Vivian, cred că numele pe care îl port mă reprezintă și mi se potrivește întru totul.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In ce proiecte se va implica Viviana Sposub dupa Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Ruxi, gest de milioane pentru o pisicuță găsită în suferință pe stradă. Ce a făcut imediat câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub s-a clasat pe locul doi in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities, insa le-a promis fanilor ca vine cu noi proiecte si abia asteapta ca ei sa o vada si sa ii aprecieze efortul depus.

" Am avut mari emoții, nu pot fi în totalitate explicate în cuvinte. Tot ce vă pot spune e că tremuram din toate încheieturile. Inima mea era cât un purice în așteptarea deznodământului. Am muncit enorm pentru proiectul acesta.

La început nu credeam că o să rezist prea mult în competiție. Dar am realizat pe parcurs că am toate atuurile pentru a ajunge în finală și am prins mai multă încredere în mine."