Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, anunțul care îl va scoate din minți pe George Burcea: "Sunt încă liberă! Nu mă grăbesc!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 nov 2021, 08:49

Viviana Sposub, adevarul despre cererea in casatorie de pe Instagram

Viviana Sposub, concurenta la Bravo, ai sti! Celebrities, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu actorul George Burcea care ii este alaturi in tot ceea ce face.

Viviana Sposub a recunoscut in Gala in care tocmai ce a trecut faptul ca nici nu a fost ceruta in casatorie si nici nu s-a logodnit. Ba mai mult, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities nici nu isi doreste sa faca pasul inca si daca il va face la un moment dat nu isi doreste sa aiba loc in tara.

Citeste si: Viviana Sposub face ravagii la Bravo, ai stil! Celebrities, iar George Burcea nu s-a mai putut abține! Ce mesaje i-a trimis iubitul concurentei

Viviana Sposub: "Vedeti ceva?! Nu e, nu e nimic. Acesta este exemplul real ca oamenii citesc titluri fara sa mai intre in articol sa vada toate detaliile. Nu m-am logodit, sunt inca libera. Nu sunt cu acte."

Raluca Dumitru: "Asta n-o sa-i placa lui George!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viviana Sposub, adevarul despre cererea in casatorie de pe Instagram

Viviana Sposub: "Lui George ii place oricum de mine. Eu nu am fost niciodata ceruta in casatorie, normal, am visat acest moment, nu ma grabesc. Nu vreau sa fie in tara. Eu nu vreau sa ma casatoresc acum. Mai avem dansuri de dansat, Gale de castigat, multe lucruri de facut.

Nu vreau sa ma ceara pe story, pe Instagram. Nu am acceptat. A fost o gluma! A fost o discutie pe Instagram. George m-a cerut acolo, dar a fost o gluma."

Nicoleta Dragne: "La varianta asta speciala de Q&A, nu s-a gandit nimeni. 

Viviana Sposub, concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, nu vrea inca sa se marite

Citeste si: Riri Coco, una dintre cele mai controversate foste concurente Bravo, ai stil! a fost ceruta în căsătorie. Primele imagini cu inelul

Viviana Sposub a fost ceruta in gluma de sotie in urma cu cateva saptamani pe Instagram de catre iubitul ei, George Burcea, iar raspunul concurentei nu s-a lasat asteptat. În momentul când a văzut întrebarea, Viviana a și răspuns iubitului ei: "Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să iți răspund în contextul asta pentru că nu așa vreau să fiu ceruta, te rog să reconsideri tot

momentul, întrebarea, tot. Și vei primi, cu siguranță, un răspuns."