Viviana Sposub face ravagii la Bravo, ai stil! Celebrities, iar George Burcea nu s-a mai putut abține! Ce mesaje i-a trimis iubitul concurentei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 nov 2021, 08:32

Viviana Sposub face o figura buna la Bravo, ai stil! Celebrities fiind dedicata si implicata 100% in proiect.

Viviana Sposub a avut o intrare destul de timida la Bravo, ai stil! Celebrities din punct de vedere stilistic, însă pe parcurs atât jurațîi cât și publicul au putut observa transformarea spectaculoasa a vedetei și cât de mult a evoluat. Aproape în fiecare Gala culege laurii din partea juraților și admirația unora dintre celelalte concurente.

Citeste si: Viviana Sposub, ironie maxima la adresa ei: "Sunt spărgătoarea de case! De 1 an și 3 luni Burcea zice că mă ia de mireasă, dar tot nu divorțează!" Oare ce a spus George Burcea când a auzit-o?

Viviana Sposub, ascensiune remarcabila la Bravo, ai stil! Celebrities

Dar, de fiecare data, Viviana nu a ascuns faptul că cel care îi sta alaturi și o sfătuiește este nimeni altul decât iubitul ei, George Burcea cu care merge și la cumpărături. "Ne ajutam foarte mult. Este cel mai mare ajutor al meu în acest concurs pe lângă stilista, daca e să vorbim real. Mă ajuta cu absolut orice.

Mergem împreună la stilista. Am fost în relațîi toxice și cu el mă sfătuiesc în ce privește competiția. M-a și ajutat într-una din Gale." 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, nici George Burcea nu poate sta departe de iubita lui și aproape Gala de Gala o urmărește la televizor și atunci când postează pe pagina de Instagram, actorul nu ezita să îi trimiță cele mai siropoase mesaje de dragoste exprimandu-și admirația fata de talentul și frumusețea ei. "Sanki adică tu eșți la Bravo ai stil. Ce să-ți povestesc...Eșți cea mai frumoasa, cea mai deșteaptă și cea mai bine îmbrăcâtă de acolo, dar nu trebuie să te lauzi cu asta.

Știm cu toțîi. Te ador!"

Citeste si: Viviana Sposub, declarată cea mai sexy concurentă din istoria Bravo, ai stil! are sau nu silicoane? Răspunsul neașteptat al vedetei

Viviana Sposub, sustinuta si ajutata de iubitul ei, George Burcea!

În ce privește relația celor doi, Viviana Sposub spune că nu se grăbește să își oficializeze relația cu George Burcea pentru că le este foarte bine așa cum sunt și mai au multe de realizat până la pasul cel mare: "Graba strica treaba! Eu și George avem o relație extraordinară care cred că vă înflori de la un an la altul tot mai mult.

După ce el își vă încheia toate treburile vom putea pune în discuție acest aspect."