Viviana Sposub, gest necontrolat în timpul unui podcast. Și-a mângâiat burtica, iar George Burcea a aprobat: „Două luni jumate”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 apr 2022, 14:18

Viviana Sposub, gest necontrolat în timpul unul podcast. Și-a mângâiat burtica, iar George Burcea a aprobat: „Două luni jumate”

Sursa: Instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul autohton. Recent, cei doi au fost invitați la un podcast, iar prezentatoarea de la „Dimineața cu noi” a făcut un gest care nu a trecut neobservat de oameni, care a fost aprobat chiar și de George Burcea.

Viviana Sposub, prezentatoarea emisiunii „Dimineața cu noi” și fosta concurentă de la show-ul fenomen de modă „Bravo, ai stil”, difuzate pe Kanal D, este împreună cu George Burcea, actorul, de ceva timp, motiv pentru care multă lume se întreabă când vor decide să facă un al treilea membru de familie.

Este Viviana Sposub însărcinată? Prezentatoarea TV și-a mângăiat burtica, iar George Burcea a aprobat-o

În timpul discuției de la podcast, în care George Burcea explica de ce nu îi place să apară nebărbierit la televizor, Viviana Sposub și-a mângâiat burta, spunând: „Mai avem ceva în premieră, vă mai spunem ceva”, urmată de răspunsul lui George Burcea: „Două luni jumate”, au glumit cei doi invitati la podcastul lui Feresteanu

Citeste si: Horoscop cu Viviana Sposub: "Veștile sunt bune" Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte! Care sunt cei mai norocoși nativi astăzi!

Din păcate pentru mulți fani, Viviana nu este însărcinată, căci imediat după ce a făcut acest gest, a afirmat că „am făcut gluma asta de prea multe ori, că nu mai prinde acum”.

Nu este prima oară când Viviana și George glumesc despre o sarcină a prezentatoarei TV

În trecut, George Burcea a postat o fotografie cu un picior de bebeluș, poză care i-a făcut pe toți să creadă că Viviana Sposub este gravidă.

La scurt timp, actorul a anunțat că era, de fapt, o glumă, dar și motivul pentru care a postat acea fotografie. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, Viviana Sposub a simțit nevoia să lămurească și ea toată situația, dată fiind eroarea care s-a creat în mediul online.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. 

Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla. 

Credeți că așa aș fi făcut anunțul? Nu, nu sunt...

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub despre George Burcea: "Mă ocup întotdeauna de dezastrul din urma lui"

George a făcut anunțul pe Instagram mai devreme decât mi-aș fi dorit, dar George va fi tătic, o să joace într-un film și a anunțat pe Instagram.

M-a sunat mama să mă întrebe: «Fată, eu trebuie să aflu din presă, de pe Instagram». I-am zis: «mama este vorba despre un film».

Dar artistul meu, actorul meu cum e el enigmatic și nu prea cuminte, s-a interpretat diferit”,  a povestit, pe atunci, Viviana Sposub, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată pe Kanal D.