Viviana Sposub, imagini cu burtica! Comentariul lăsat de George Burcea: „Tătic fericit”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 29 aug 2024, 18:29

Viviana Sposub și-a arătat burtica pe rețelele sociale

Sursa: Facebook Viviana Sposub

Miercuri, pe 28 august, Viviana Sposub a postat un filmuleț prin care și-a surprins fanii din mediul online. Vedeta a postat un videoclip în care și-a arătat burtica.

Deși, în clipul postat pe pagina ei de Facebook, Viviana Sposub a dat de înțeles că ar fi balonată, ci nu însărcinată, mulți urmăritori nu au luat-o în serios și au sărit imediat la concluzia că ea și George Burcea s-ar pregăti să devină părinți.

Imaginile cu burtica Vivianei Sposub au făcut furori în mediul online

În videoclipul cu burtica se poate observa că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a participat la un eveniment, întrucât poartă o rochie de ocazie, iar în spatele ei se ține o adevărată petrecere.

Același lucru se subînțelege și din textul pe care Viviana l-a atașat filmării.

„Ai băgat aperitiv, prăjituri, pește, prăjituri, sarmale, prăjituri, friptură, prăjituri, dar tot aștepți tortul”, a scris iubita lui George Burcea în clipul în care se ținea de burtică.

Deși Viviana Sposub a explicat că este balonată, în urma unei mese copioase și că videoclipul este, pur și simplu, unul umoristic, fanii ei au crezut, mai degrabă, că aceasta este însărcinată, așa că i-au transmis urări de bine, în secțiunea de comentarii a postării.

Citește și: Viviana Sposub a făcut marele anunț în ceea ce privește relația cu George Burcea: „Ziua care ne-a schimbat amândurora viața”. Fanii au reacționat imediat

„Sarcină ușoară!/ Sănătate și bucurii!”,  i-au transmis vedetei mai mulți internauți.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

La postarea tinerei a comentat chiar și iubitul ei, celebrul actor George Burcea, care a fost amuzat de întreaga situație. Acesta a decis să răspundă sarcastic la postarea partenerei lui: „Sarcină ușoară, Viviana Sposub! Ce să zic… Tătic fericit băiatul ăla”.

Viviana Sposub își dorește să devină mamă

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a postat respectivul filmuleț și pe TikTok, acolo unde, de asemenea, a avut un val de reacții.

Însă, în secțiunea de comentarii, aceasta le-a repetat oamenilor că doar a mâncat foarte mult: „Nu am primit niciodată atât de multe felicitări pentru că am mâncat la nuntă”.

Într-un interviu pentru viva.ro, Viviana Sposub a dezvăluit că își dorește cu ardoare să devină mamă, deși nu consideră că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat. Vedeta are o mare slăbiciune pentru copii și se înțelege foarte bine cu fiicele lui George Burcea.

Citește și: „Voi fi mamă” Anunțul făcut de Viviana Sposub după întoarcerea din America! La brațul cărui celebru artist s-a afișat fost concurentă Bravo, ai stil

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”,  a

declarat tânăra.