EXCLUSIV! Viviana Sposub, mai sinceră ca niciodată: "Într-o secundă poți pierde totul!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 dec 2022, 01:45

Ce spune Viviana Sposub despre participarea la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Viviana Sposub, prezentatoarea matinalului "Dimineata cu noi" a recunoscut ca este din fire foarte precauta.

Viviana Sposub, prezentatoarea emisiunii "Dimineata cu noi" alaturi de George Tanase si Bursucu a dezvaluit ca nu este deloc un om care sa se lase prada euforiei si imbatata de succesul pe care il are in acest moment. Frumoasa prezentatoare stie cat de anevoios a fost drumul spre celebritate si de cata munca a avut nevoie pentru a ajunge unde este acum, insa este de parere ca uneori este bine sa pui raul in fata decat sa te gandesti ca toate merg din plin si bine pe termen foarte lung: "E foarte mult de munca in domeniul asta, insa

poate sunt momente cand lucrurile nu merg asa cum trebuia pentru tine. Eu de cand am intrat in televiziune lucrurile au mers din bine in mai bine pentru mine si lucrurile sper sa ramana asa. Eu mereu pun raul inainte, eu vin din Moldova. Eu iau in considerare ca intr-o zi poti sa pierzi totul."

Citeste si: EXCLUSIV! Era să-l coste scump! Ce a pățit George Tănase de la "Dimineața cu noi" la o nuntă în momentul când a ieșit să fumeze o țigară: "M-am chinuit mult să mă sustrag"

Viviana Sposub, din culisele emisiunii "Dimineata cu noi"

"De multe ori ma confrunt cu treaba asta, ai avut noroc sau ai avut tu o stea in frunte. Cred ca este vorba si de ce ti-e scris si de cat de mult muncesti pentru visul tau. De mica am avut tangente cu lumea televiziunii si iata-ma ca la 24 de ani am reusit.

Eu aveam o experienta in televiziune, insa Bravo, ai stil! m-a luat prin surprindere. Proiectul a fost unul foarte dificil, dar care mi-a placut foarte mult. Sunt foarte recunoscatoare ca am acceptat aceasta provocare pentru ca acum mi s-au deschis usi si cred ca Bravo, ai stil! a fost o caramida puternica in cariera mea, a mai dezvaluit Viviana in cadrul emisiunii wownews."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raluca Dumitru își conduce singură afacerea! Detalii exclusive despre business-ul pe care frumoasa vedetă l-a consolidat în timpul pandemiei

Cat despre formula d eprezentare in cadrul emisiunii "Dimineata cu noi", frumoasa Viviana dezvaluie ca se completeaza foarte bine facand lucrurile intr-un mod amuzant, dar care vin de la sine, mai ales ca o au si pe Patrizia langa ei: "Eu sunt singura care mananca tot, baietii sunt mai mofturosi.

Ei lasa in farfurie cireasa de pe tort.", a mai adaugat prezentatoarea TV.

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.