Viviana Sposub, o posibilă câștigătoare a competiției Bravo, ai stil! Celebrities. Cine o vede candidata ideală la Marele Premiu?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 ian 2022, 22:18

Viviana Sposub, 5 pe linie in Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Viviana Sposub a mai bifat o performanta la Bravo, ai stil! Celebrities reusind sa emotioneze juratii si concurentele deopotriva.

Viviana Sposub a cucerit inca o data admiratia juratilor, dar si-a facut si colegele de breasla din cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities sa planga chiar in Semifinala. Cu un moment de o simplitate rara, insa cu un monolog spus si gandit din tot sufletul, Viviana a reusit ajutata de styling-ul propus sa respecte tema, sa provoace emotie si sa ia 5 pe linie din partea juratilor care i-au apreciat din plin prestatia in Semifinala.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities: "Mulțumesc Bravo, ai stil! pentru tot ce m-ai învățat"

Viviana Sposub, tinuta si discurs impecabile la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Badulescu: "Nu ma emotionez oricand, oricum si in orice minut, insa acum ne-ai si prins intr-un moment fiind si finalul competitiei.

Eu cu Ilinca avem istoric in acest sens. Sa va pregatiti saptamana viitoare, o sa plangem cu totii in platou. Voi trebuie sa va concentrati sa faceti tinute bune. Mi-au placut foarte mult cuvintele tale, te felicit foarte mult pentru tot parcursul tau, pentru tot ceea ce esti. Repet, am spus de mai multe ori lucrul acesta. Imi amintesc de momentul cand tu ai intrat in competitie si cand ma uit la tine astazi, sunt mandra, sunt fericita, te-ai transformat intr-un om...erai
un om splendid, un mom minunat, o fata stralucitoare, cu soare in priviri, te-ai transformat intr-o femeie exceptionala din toate punctele de vedere, stilata, cu un discurs foarte bine slefuit, iar tinuta de astazi este foarte buna, imi place."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu: "Sunt de acord din nou cu Raluca pentru ca da, si eu cred ca te poti dezvolta in mai multe zone si in mai multe chestiuni. Si eu cred ca ai un discurs foarte slefuit. Si eu sunt mandru de parcursul tau. Desi tinuta poate nu era cea mai buna pe care a avut-o pana acum, accesoriul asta care este mai mult decat un accesoriu al discursului ei si al maturitatii cu care a privit aceasta competitie mi se pare ca o transforma intr-o potentiala castigatoare pentru Marele Premiu.

Asta nu decidem noi, decid cei de acasa."

Juratii, 5 pe line pentru Viviana Sposub in Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Cine sunt concurentele care intră în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities. Cine conduce clasamentul

Tibi Clenci: "Din punctul meu de vedere, o persoana care ma sensibilizeaza este aceea care atunci cand imi prezinta un pachet exterior, deci ce tine de date genetice ca asa s-a nascut frumoasa, trebuie, musai pentru mine sa fie fie sensibila

si in interior. M-ai sensibilizat fara sa canti, fara sa faci vreo anecdota, imi place ca ai adus psihologia plus filosofia in platou. Imi place foarte mult styling-ul tau. Am vorbit ca noua ne place tulle-ul, gen Gianbatista Valli. Ea incheaga tinuta."