Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns în Los Angeles. Ce părere are vedeta despre viața în America și cum s-a adaptat

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 17 aug 2023, 05:00

Viviana Sposub, primul mesaj după ce a ajuns în Los Angeles

Sursa: Instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub a plecat în America, nu singură, ci alături de iubitul ei, George Burcea. Nici bine nu a ajuns în State, că vedeta deja s-a adaptat la viața peste Ocean.

În urmă cu câteva săptămâni, Viviana Sposub își anunța fanii că va urma o perioadă plină de surprize, iar primul pas a fost să-și ia viza pentru America. Se pare că vedeta a decis să plece peste Ocean alături de iubitul ei, George Burcea. Ajunsă în Los Angeles, fosta prezentatoare TV a transmis și primul mesaj. 

Viviana Sposub a plecat în America

Viviana Sposub se numără printre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi, deși în ultima perioadă aparițiile sale publice au fost tot mai rare, vedeta nu a stat cu mâinile

în sân, ci s-a pregătit pentru o nouă experiență.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Viviana își anunța fanii că a obținut viza pentru America și urmează să plece în scurt timp, ei bine, acum a transmis și primul mesaj din Los Angeles.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

„Vă salut din Los Angeles!”, a spus Viviana pe TikTok.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși toată lumea credea că vedeta a renunțat la cariera în televiziune din România pentru a pleca în America, aceasta a precizat că îl însoțește pe George Burcea la premiera serialului „Wednesday”, în care

iubitul ei a avut un rol episodic, astfel a fost invitat să ia parte la marea premieră de pe 23 noiembrie. Mai mult, acesta ar mai avea câteva angajamente în America, astfel că şi Viviana Sposub va da mai multe probe pentru a debuta în actorie, notează româniatv.net.

Cei doi nu știu cât vor sta în SUA, dar se parte că Vivianei îi priește viața din America și s-a acomodat destul de repede.

Vedeta a postat deja primele imagini din Los Angeles, iar fericirea se poate citit pe chipul ei

”Trăiesc un vis”, a scris Viviana în dreptul imaginilor postate din Los Angeles, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Serialul „Wednesday”, pentru care cei doi îndrăgostiți au călătorit în SUA, a fost filmat în mai multe locații din România. Producția va avea premiera pe 23 noiembrie pe platforma de streaming Netflix. 

Citește și: Viviana Sposub pleacă din România. Decizia radicală luată de vedetă: ”Am emoții foarte mari” Ce destinație a ales prezentatoarea TV