Viviana Sposub, răspuns dur la adresa celor care o critică: „De ce contează dacă o femeie are sau nu silicoane?”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 ian 2024, 00:25

Viviana Sposub, răspuns dur la adresa celor care o critică

Sursa: Instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub, partenera lui George Burcea, a dat un răspuns tuturor persoanelor care o acuză că are implant de silicoane.

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, este o femeie foarte frumoasă și dorită de mulți bărbați. Vedeta a fost înzestrată cu un corp frumos și cu forme voluptoase, fapt care a atras foarte des atenția asupra ei. 

Viviana Sposub, răspuns dur la adresa celor care o critică

De multe ori, Viviana Sposub s-a săturat să mai răspundă la întrebările legate de bustul ei.

Vedeta a explicat că, deși acum mult timp se simțea complexată de faptul că are un piept generos, acum este mândră de acest lucru.

„Până să ajung la liceu și să realizez că un bust generos reprezintă un atu pentru o femeie, am fost extrem de complexată pentru că sânii mei au început să crească încă din clasa a cincea. Având în vedere că, de multe ori, atenția cădea în zona bustului, îmi doream să ascund asta și să păstrez acest aspect ca pe un secret”, a declarat, acum ceva timp, Viviana Sposub.

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Viviana Sposub și George Burcea! Prezentatoarea TV a descris cum își dorește să fie cerută de soție: „Ne gândim și la nuntă”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Foarte recent, Viviana Sposub a decis să spargă gura târgului și să le demonstreze tuturor că nu are silicoane.

Bruneta a postat două fotografii din adolescență, în care se vede clar că bustul ei era dezvoltat, exact ca și acum.

„Las aici pozele astea și sper să nu mai văd comentarii/articole pe această temă. Dar totuși, mă întreb de ce contează atât de mult dacă o femeie are sau nu silicoane?”, este mesajul transmis de Viviana Sposub, însoțit de fotografiile de la 13 și 14 ani.

Ce nu ar ierta niciodată într-o relație Viviana Sposub

Viviana Sposub a fost întrebată despre lucrurile pe care nu le-ar trece cu vederea într-o relație, iar răspunsul ei a fost unul clar, scurt și la obiect. Nu a dat o listă concretă, este conștientă că poate vorbi cu George Burcea despre orice, așa că nu prea există șanse ca cei doi să se certe.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

„Am o listă lungă de lucruri pe care nu le-aş ierta într-o relaţie. De ce? Pentru că mai întâi de toate îmi ofer mie iubire şi respect. Eu şi George discutăm deschis despre orice lucru ne deranjează şi avem grijă de sentimentele noastre unul faţă de celălalt” , a declarat Viviana Sposub.