Viviana Sposub s-a afișat cu noul iubit! Cine este bărbatul din viața brunetei: „Sunteți frumoși împreună”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 20 dec 2023, 14:41

Viviana Sposub s-a afișat cu noul iubit! Cine este bărbatul din viața brunetei

Sursa: Viviana Sposub FB

Viviana Sposub se află în prezent în America, mai exact în California, alături de un bărbat misterios. Cu toate acestea, vedeta nu s-a mai putut abține și a dezvăluit cine se află alături de ea peste hotare.

Viviana Sposub a postat un filmuleț de tip reel pe rețelele sociale, iar în acesta se observă apariția unui bărbat înalt și brunet, îmbrăcat într-o cămașă albă și o pereche de pantaloni negri.

Cine este noul iubit al Vivianei Sposub

Viviana a postat un filmuleț direct din California, iar în acesta se observă apariția fulgerătoare a unui bărbat misterios.

„Cam periculos pe străzile din California,” a

scris fosta concurentă „Bravo, ai stil” pe pagina sa de Instagram, în descrierea videoclipului.

Se pare că acesta ar fi chiar fostul ei iubit, George Burcea.

Urmăritorii au reacționat imediat în comentarii și și-au dat seama că este vorba despre George: „Te-a furat George Burcea!”, „Nici nu se vede că e George Burcea!”

De cealaltă parte, Viviana a primit și comentarii frumoase, fanii bucurându-se să îi vadă din nou împreună pe cei doi.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este bărbatul misterios cu care Viviana Sposub și-a petrecut Crăciunul în SUA? „El a plecat de mulți ani în America”

„Mă bucur că v-ați împăcat!”, „Mi-era dor de voi!” „Sunteți frumoși împreună,” sunt câteva dintre comentarii.

Viviana Sposub a dezvăluit cu cine s-a întâlnit în SUA

În urmă cu câteva luni, Viviana Sposub și George Burcea, cei doi frumoși protagoniști, au experimentat momente deosebite în America, însă idila lor s-a încheiat la revenirea în țara natală.

La acel moment, după împăcarea fostei asistente TV și a actorului, Viviana Sposub a dorit să împărtășească cu urmăritorii ei detalii despre cine a întâlnit în SUA. Ea și misteriosul bărbat au sărbătorit împreună Crăciunul.

Citește și: Viviana Sposub, la brațul unui alt bărbat! Cu cine s-a afișat vedeta după despărțirea de George Burcea

Nu este vorba despre vreun partener romantic, ci despre finul botezat de bunicii săi, împreună cu iubita acestuia. Recent, Viviana Sposub a participat la nunta celor doi la Reșița, fără prezența lui George Burcea.

„Hai să vă povestesc ceva.

Iulian a fost botezat de bunicii mei. Nu ne întâlniserăm niciodată în România pentru că el a plecat de mulți ani în America. Însă mama îmi povestea de multe ori despre finul ”nostru” din Washington DC. Când am ajuns în State, nu am stat pe gânduri și am trimis un mesaj pe Facebook.

Uite așa i-am cunoscut pe finul Iulian și pe soția lui, Roxana.

Au venit în vizită în New York și ne-am petrecut Crăciunul împreună. Tot atunci le-am promis că nu voi lipsi de la nunta lor”, a scris atunci Viviana Sposub.