Viviana Sposub și Bursucu, surprinși în ipostaze de senzație la Dimineața cu noi! „Eu respirație bușon la bușon nu știu să fac! Dar pot să încerc” Iată ce indicații de pomină a primit Viviana pentru prezentarea Horoscopului!

Author: Ana Filip
Actualizat: 07 iun 2022, 14:06
viviana sposub Foto(4)

Viviana Sposub si Bursucu, momente de senzatie in platoul Dimineata cu noi

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgiții prezentatori Viviana Sposub și Bursucu au fost astăzi protagoniștii unor scene de senzație la Dimineața cu noi! Iată ce s-a întâmplat!

Astăzi, la Dimineața cu noi, în cadrul rubricii Horoscop, Viviana Sposub a trecut prin emoții teribile, după ce Bursucu a intervenit cu indicații pentru prezentarea previziunilor astrale. Pus pe șotii ca de obicei, Bursucu a recurs și la replici și gesturi de senzație, care l-au determinat și pe George Tănase să intervină cu o atitudine plină de umor. Iată cum a reacționat Viviana și cum a decis să prezinte rubrica Horoscop de astăzi!

Viviana Sposub și Bursucu, surprinși în ipostaze de senzație la Dimineața cu noi! „Eu respirație bușon la bușon nu știu să fac! Dar pot să încerc”

Momente spectaculoase astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, în timpul rubricii Horoscop, prezentată de Viviana Sposub. Așa cum obișnuiește în fiecare zi, frumoasa prezentatoare a început să transmită principalele previziuni pentru fiecare zodie în parte. La scurt, Bursucu a intervenit pentru a-i transmite câteva sfaturi colegei sale pentru a prezența horoscopul.

Însă Viviana i-a replicat faptul că nu se poate plia pe sugestiile făcute de el deoarece ea este în zodia Gemeni și are o fire mai vioaie și vorbește mai rapid și dacă îi va urmă sfaturile va riscă să îi accelereze bătăile inimii.

Citeste si: Viviana Sposub, momentul adevărului la Dimineața cu noi! „A fost așa o perioada mai grea, încă mai este” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut vedeta din culisele relației ei cu George Burcea

Pe de altă parte, Bursucu s-a oferit să îi sară în ajutor colegei lui în cazul în care i s-ar face rău de la inima, afirmând că ar putea să recurgă la respirație „bușon la bușon”. Însă Viviana Sposub nu s-a arătat încântată de gesturile lui Bursucu. Nici George Tănase nu a rămas indiferent, ci a intervenit prompt pentru a-l opri pe Bursucu, păstrând aceeași atmosfera hazlie.

Bursucu: Am o rugăminte! Te-am învățat! Informația trebuie să se așeze! Rac... pauză! Unu, doi... la trei ai dat informația! Mă iei așa prea repede!

Viviana: Nu știu dacă o să pot Bursucule, eu o să păstreze ritmul meu pentru că asta sunt, n-am ce să fac! Sunt Gemeni, mereu pusă pe soții și pe năzdrăvănii! Totuși revenim! Rac...

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bursucu: Nu, nu se poate! Tu spui Rac și la semnul nostru mergi!

Viviana: A durat foarte mult! Deci în intervalul acesta inima mea știi de câte ori a bătut!

Bursucu: Eu respirație bușon la bușon nu știu să fac! Dar pot să încerc dacă vrei acum! În caz de...

Se ia de aici de...

George: Hei, vino încoace la mine! Nu umbla tu la bușoanele altora! Ai bușon acasă!

Viviana: Fiecare cu bușonul lui! Mai bine!

Citeste si: Viviana Sposub și George Tănase au făcut senzație la SAGA Festival. Iată cum s-au distrat matinalii în weekend