Viviana Sposub și George Burcea s-ar fi despărțit din nou, după ce în urmă cu două luni ar fi decis să se împace: „George a plecat singur”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 24 oct 2023, 16:13

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit din nou, după ce în urmă cu două luni au decis să se împace: „George a plecat singur”

Sursa: Instagram Viviana Sposub/Facebook-George Burcea

Despărțire, împăcare și iar despărțire. Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a avut suișuri și coborâșuri, iar acum se pare că cei doi au decis din nou să se separe.

 Viviana Sposub și George Burcea au decis să mai dea o șansă relației lor, astfel că în luna septembrie s-au împăcat. Cu toate acestea, se pare că cei doi s-au despărțit din nou. 

Gestul făcut de George Burcea după despărțirea de Viviana 

Deși au decis să mai acorde o șansă relației lor, cei doi nu s-au mai înțeles atât de bine, astfel că bruneta și actorul s-au despărțit din nou. George

Burcea pare că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fosta iubită, pentru că acesta a plecat în America. 

Citește și: Cine este bărbatul misterios cu care Viviana Sposub și-a petrecut Crăciunul în SUA? „El a plecat de mulți ani în America”

George Burcea s-a mutat de curând în Los Angeles, iar decizia a venit ca urmare a refuzului Vivianei de a mai forma un cuplu cu actorul.

Se pare că Viviana a fost cea care a închis din nou relație, deoarece a preferat să rămână mai degrabă prietenă cu acesta, în loc de iubită.

George Burcea nu mai vrea să audă deloc despre fosta iubită, astfel că și-a schimbat numărul de telefon și se concentrează mai mult pe viața profesională.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Actorul a primit o ofertă de nerefuzat în America, unde este așteptat de un agent, alături de care urmează să participe la diferite castinguri ce vizează lumea filmului.

„Ei urmau să se întoarcă în America în această toamnă. George a plecat însă singur, supărat că Viviana nu a mai fost dispusă să dea o șansă relației lor. Și-a schimbat numărul de telefon și intenționează să profite de toate oportunitățile ce i se oferă.

George are un agent în America, iar acesta se ocupă de cariera lui”,  a declarat un apropiat al celor doi, potrivit Spynews.

Cum s-au cunoscut Viviana Sposub și George Burcea

Viviana și George s-au cunoscut în unui reality show, când actorul încă mai era împreună cu Andreea Bălan. Cei doi au continuat relația și în afara emisiunii, ba chiar au fost împreună timp de trei ani. 

Citește și: „Nu mai poate să doară”. Cum procesează George Burcea despărțirea de Viviana Sposub. Cei doi s-au separat acum mai bine de trei săptămâni

Acum, însă, bruneta și actorul au decis să se despartă din nou, după ce în urmă cu două luni se împăcaseră.