Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Cum au fost surprinși actorul și frumoasa brunetă

Author: Laura Macovei

Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Cum au fost surprinși actorul și frumoasa brunetă

Sursa: Instagram George Burcea/Viviana Sposub

S-ar putea ca aceasta să fie împăcarea anului! Viviana Sposub și George Burcea pare că au îngropat securea și sunt dispuși să mai dea o șansă relației lor.

După ce în urmă cu câteva luni au făcut anunțul despărțirii, după trei ani de relație, acum cei doi par a fi dispuși să o ia de la capăt. 

Cum au fost surprinși Viviana Sposub și George Burcea 

Potrivit CANCAN, cei doi s-au afișat de curând împreună, iar acest lucru i-a dat peste cap pe fani, aceștia sperând la o împăcare între cei doi.

Potrivit surselor, Viviana Sposub a fost văzută alături de actor, chiar dacă în ultima perioadă au circulat zvonuri potrivit cărora bruneta ar fi fost văzută alături de alt bărbat. 

Citește și: Ce face Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Legătura incredibilă cu Dan Bursuc: „Cu mine te știe lumea”

Cei doi au fost văzuți împreună în București, iar actorul avea în mână un buchet de flori, semn destul de evident al unei posibile împăcări între cei doi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cei doi au avut o relație frumoasă timp de trei ani. După despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea și-a găsit din nou fericirea în brațele brunetei alături de care ar părea că începe să reia o relație. 

Viviana a făcut recent un anunț în care informa fanii cu privire la despărțirea dintre cei doi, timp în care actorul a rămas discret și nu a menționat nimic legat de acest aspect al vieții lor.

Ce a declarat George Burcea despre fosta sa iubită

Citește și: George Burcea își ignoră tatăl. De când nu au mai vorbit cei doi și ce regrete are Ion Burcea?

„Am un om foarte bun și drag lângă mine pe care îl iubesc și care mă iubește, sunt sănătos și am foarte multe planuri de viitor.

Eu consider că acum George Burcea este mult mai fericit pentru că face exact ceea ce a visat și a iubit de foarte mult timp și sincer, nu contează cum eram acum 4, 5, 10, 15 ani, contează că indiferent de timpuri, indiferent de greutăți, nu am renunțat absolut niciodată ”, spunea George Burcea, în trecut, în cadrul unei emisiuni.