Vizita designerului Roberto Cavalli in Romania a produs ISTERIE printre vedetele autohtone VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:44

Parca niciodata nu s-a mai intamplat in romania sa fie asa aglomerat la un eveniment monden.

Vizita celebrului Roberto Cavalli a strans vedete si jurnalisti cata frunza cata iarba. Cand si-a facut aparitia la eveniment, toate lumea a fost cu ochii pe el, celebrul Cavalli. Imbracat in negru si cu o pereche de ochelari de soare, designerul a zambit amabil tot timpul si a raspuns amabil la intrebarile ziaristilor. Mai mult, a facut glume aproape toata seara.

A trait si a vazut multe la viata lui, iar designerul pare sa stie ce o face pe o femeie cu adevarat speciala.
Frumoasa Irina Shayk, iubita fotbalsitului Cristiano Ronaldo, a avut o aparitie impecabila aseara. Imbracata extrem de rafinat si machiata foarte natural, Irina a zambit si a vorbit cu toata lumea, pazita cu atentie si discretie de cativa bodyguarzi. Frumusetea ei este bine cunoscuta in lumea intreaga, iar Irina ne-a dezvaluit cateva din secretele ei.

Dar poftele si le statisface fara sa stea pe ganduri! Sunt doi dintre cei mai frumosi oameni din lume si chimia dintre ei ii face speciali.
Irina le ofera si un sfat celor care isi cauta jumatatea. Un asemenea eveniment nu putea trece neobservat de vedetele autohtone! Anda Adam, Nicoleta Luciu, Simona Patruleasa, Andreea Mantea, Iuliana Marciuc, Mirela Stelea sau Anamaria Prodan sunt cateva din starurile care au vrut sa il cunoasca personal pe Roberto Cavalli.

Intregul eveniment a fost, insa, pus sub umbra cu un episod neplacut spre final. Conform celor prezenti, designerului i s-a facut rau din cauza aglomeratiei si a cerut sa fie dus imediat in camera de hotel.
Catalin Botezatu, organizatorul din umbra al acestui eveniment de proportii, s-a asigurat imediat ca totul este bine.