Vj-ita MTV, indragostita lulea! Afla cine i-a sucit mintile - FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:08

Dupa o vara agitata ca marea, in care a alergat in lung si-n lat pe litoral la toate petrecerile ProFM si a luat interviuri in exclusivitate tuturor artistilor romani pentru MTV, Oana Tache a gasit toamna aceasta, un pic de timp liber pentru o vacanta in care sa se...indragosteasca de ...

Dupa o vara agitata ca marea, in care a alergat in lung si-n lat pe litoral la toate petrecerile ProFM si a luat interviuri in exclusivitate tuturor artistilor romani pentru MTV, Oana Tache a gasit toamna aceasta, un pic de timp liber pentru o vacanta in care sa se...indragosteasca de Venetia! "Parca a fost visul unei nopti de...toamna. Cand traiesti momente frumoase, timpul parca apasa pedala de acceleratie si daca nu deschizi bine ochii, te trezesti ca ai pierdut ceva.
:) Desi am mai clipit, nu a fost cazul meu. Am profitat din plin de vacanta timpurie si m-am distrat si relaxat pentru a compensa programul aglomerat din perioada verii, pe strazile din Venetia si in superba statiune Lido di Jesolo, la soare si plaja.

Au fost practic doua vacante intr-una. Am mai fost la Venetia, dar acum am avut ocazia sa o descopar altfel. Si pentru ca in aerul venetian inca pluteste romantismul, nu am iesit nici eu din tipar- asa ca am debarcat de pe iaht in San Marco, m-am pierdut ore-n sir pe stradute si
am luat pranzul in apropiere de Piazza Rialto!

A urmat a doua sesiune de relaxare cu plaja, soarele si experientele unice de la Tropikarium si Aquarium care mi-au ridicat adrenalina- am facut cunostiinta cu sute de specii de reptile, pesti colorati, pasari rare, pinguini, rechini si Scooby, leul de mare, care m-a si "pupat" la plecare. A fost vacanta perfecta, m-am indragostit de Venetia!"
, a declarat frumoasa Oana Tache.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/dfdf-d0c56a6c99fdf627f041e30477d0f778.jpg

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.