Vlad Craioveanu: "In copilarie, eram foarte timid". Te buseste rasul dupa ce afli ce-si dorea sa devina!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 16:37

Vlad Craioveanu, coprezentatorul emisiunii “Faci fata, faci bani”, care debuteaza joi, 5 septembrie, la Kanal D, si-a dorit de mic sa fie celebru.

“Cand eram copil imi doream sa devin STAR. Asa spuneam (rade). Stiu ca acum ceea ce marturisesc suna in defavoarea mea, dar chiar asta imi doream. Tata radea de mine si imi spunea “,  isi aminteste Vlad. 

Pentru a ajunge in centrul atentiei, copilul de atunci a fost nevoit sa-si invinga timiditatea. 

“Pe atunci, imi dadeam,  mai greu, drumul la vorba, eram foarte timid.

Tata imi spunea ca am numai “doua cuvinte” in vocabular si ca profesia pe care mi-o doream nu ar fi un job potrivit pentru mine. Poate si asta m-a motivat sa devin om de radio. I-am demonstrat (tatalui meu – n.r.), intre timp, ca am cuvinte in vocabular, si ma   minunat cu ele!”, spune Vlad Craioveanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Vlad Craioveanu prezinta alaturi de Andrei Coman emisiunea cu farse “Faci fata, faci bani”, din 5 septembrie, in fiecare joi, de la ora 20:00, la Kanal D!