Vlad Craioveanu isi sarbatoreste, maine, ziua numelui in strada

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:50

Matinalii 21, in frunte cu Vlad Craioveanu si Orlando – pe care ii cheama si Mihai - ii sarbatoresc maine, 08 noiembrie, in strada, pe Sfintii Mihail si Gavril!

PatruLA 21 va emite live din Piata Unirii din Capitala, acolo unde isi vor muta studioul mobil, de la 06:30 dimineata pana la ora 10:00.

"Toti sarbatoritii zilei sa vina la noi! ii premiem pe toti, pentru ca avem o afinitate speciala pentru cei cu nume de sfant! ii acceptam insa si pe cei pe care nu ii cheama Craioveanu. E ok si cu un Mihai sau un Gavril!", a spus Vlad Mihai Craioveanu.



Radio 21 face ziua onomastica tuturor celor care le vor arata matinalilor 21 ca ii cheama Mihail sau Gavril. Acestia vor castiga un kit de petrecere-surpriza, care ii va lasa cu gura cascata pe toti colegii si prietenii lor.

In plus, pentru ca e ziua lor, Vlad Craioveanu si Orlando vor face cinste cu covrigi calzi tuturor celor care se vor afla, maine dimineata, in Piata Unirii, langa intrarea la metrou.


"Avem premii fara numar! Serios. Adica nu le-am numarat. Va asteptam pe toti uniti in Piata Unirii! Vom fi in strada, fix in fata magazinului Unirea, o sa ne vedem si cu ascultatorii, o sa fie foarte frumos acolo, vom sarbatori Mihaelele si Gabrielele, dar si pe ai nostri dragi colegi Orlando Mihai Ivan si Vlad Mihai Craioveanu!", a spus Manuel Dinculescu.

Matinalii Radio 21 au pregatit concursuri ad-hoc si numeroase premii-surpriza, iar DJ Andi abia asteapta sa repete experienta din Piata Sudului si sa mixeze live, de data aceasta, in Piata Unirii.


PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi si Orlando se aude in fiecare dimineata, la Radio 21, de luni pana vineri, intre 06:30 si 10:00.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”