Vlad Craioveanu si catelusa sa, staruri in cel mai nou videoclip lansat de Bitza

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 oct 2020, 11:50

Vlad Craioveanu joaca in cel mai pe val clip al sezonului, lansat de Bitza feat. Planet H - "Eroare matematica".

Prezentatorul emisiunii "Faci fata, faci bani" apare intr-o costumatie trasnita, tinand-o in brate pe Daisy, catelusa lui. Craioveanu si-ar fi dorit sa o tina, insa, in brate pe Alina Puscas. Despre costumatia sa, el spune ca este "ca un fel de Radu Mazare". in videoclip, Craioveanu poarta o haina de blana colorata si o palarie cu paiete si, bineinteles, accesoriul obligatoriu al tinutei este catelusa sa, Daisy.

Alaturi de Vlad Craioveanu, despre care Bitza spune ca este "un tovaras bun si vechi cu care am stat peste 50.000

de ore la povesti", ii mai puteti vedea, in clipul regizat de Theo Herghelegiu pe actorii Gabriel Dutu si Marius Bodochi si pe Adrian Despot (Vita de Vie), participand la o o partida de poker.

Urmareste “ Faci fata, faci bani ”, emisiunea care te va face sa razi cu lacrimi in aceasta toamna, cu Vlad Craioveanu si Andrei Coman, in fiecare vineri, de la ora 23:00, la Kanal D.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”