Vlad, fostul concurent de la "Puterea dragostei" a revenit la prima lui iubire! Iata cum a fost surprins tanarul la scurt timp de la eliminarea sa din emisiune!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 19:15

Vlad a fost unul dintre cei mai calmi si echilibrati concurenti din acest sezon al show-ului "Puterea dragostei".

Vlad are 20 de ani, face 21 in octombrie, este in zodia Balanta si intrase recent in casa "Puterea dragostei". Tanarul declarase ca a venit cu ganduri serioase a isi caute jumatatea. Inca de cand a pasit in casa "Puterea dragostei", Vlad a facut furori printre fete. Concurentele l-au acaparat imediat, i-au admirat fizicul si l-au intrebat daca merge la sala.

"Sincer, am venit sa va cunosc pe toate.

Am o preferata. Sa fac un top 3: Andra, Andreea si Mari!", a spus Vlad.
Inainte de a intra in casa "Puterea dragostei", Vlad a fost surprins alaturi de Roxana si s-au fotografiat impreuna. Se pare ca cei doi s-au cunoscut inainte ca tanarul sa intre in emisiune, insa nu s-a infiripat nimic intre ei, ci doar au colaborat intr-un proiect de promovare.

De curand, Vlad a fost eliminat din casa "Puterea dragostei", dupa ce colegii sai l-au nominalizat in Gala, dat fiind ca nu isi gasise inca jumatatea in cadrul show-ului.
La scurt timp de la ajungerea sa in tara, Vlad s-a intors la prima lui mare iubire, fitness-ul. Acesta si-a reluat antrenamentele in sala de sport, dupa care tanjise foarte mult in toata perioada petrecuta in casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Bia si-a cerut scuze public pentru gesturile sale necontrolate din casa "Puterea dragostei"! Iata cum a comentat concurenta postarile lui Nelson Mondialul, la scurt timp dupa confruntarea lor telefonica in cadrul emisiunii!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nunta MARE la ''Puterea dragostei''! Si-a cerut iubita in CASATORIE si aceasta a spus DA!

Citeste si: Fara RUSINE! O concurenta ''Puterea dragostei'' a venit la TV fara SUTIEN si si-a vazut tot! Foto incendiar!

Vlad a fost eliminat de la "Puterea dragostei"  

Andreea Mantea a spulberat suspansul in randul concurentilor aducandu-le rezultatele voturilor din partea publicului.

Astfel cei doi favoriti ai saptamanii, Andreea si Mocanu, pe de o parte si cei doi concurenti nominalizati de colegii lor, Bia si Vlad au asteptat cu nerabdare deznodamantul serii.

In cele din urma, Andreea Mantea a anuntat ca Andreea este castigatoarea premiului de 1500 de euro si astfel Bia a fost cea care a ramas mai departe in emisiune. Iar cel care a plecat acasa a fost Vlad.

In cele din urma, Andreea Mantea a anuntat ca Andreea este castigatoarea premiului de 1500 de euro si astfel Bia a fost cea care a ramas mai departe in emisiune. Iar cel care a plecat acasa a fost Vlad.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.