Vlad, marul discordiei dintre Ema si Tina! Cele doua concurente au ajuns la cutite dupa ce Tina a facut dezvaluiri socante despre presupusa relatie dintre Vlad si Ema: "Te-ai culcat cu el!" Iata ce afirmatii incendiare s-au facut

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Discutia dintre Ema si Alexandra surprinsa cu camera ascunsa, a iscat o mare cearta in platou intre Ema si Tina.

Simtindu-se jignita de afirmatiile celor doua colege, Tina a rabufnit. In incercarea de a le raspunde cu aceeasi moneda, aceasta a facut cateva dezvaluiri despre relatia dintre Vlad si Ema.

Sperand ca nu le v-a asculta nimeni, Alexandra si Ema au critcat-o aspru pe Tina. Ambele concurente si-au exprimat parerea despre felul in care colega lor se imbraca si modul in care merge. Ema a subliniat faptul ca Tina o invidiaza pentru ca Vlad nu are ochi si pentru ea.


“Ai vazut-o cum e, zici ca are doua bete infipte, e slaba, vai de mama ei! Mersul ala al ei, da asa din umeri, de zici ca se rupe de la jumatate, de cate ori merge la paravan am impresia ca se rupe de la jumatate, iti jur! E geloasa pe mine, pentru ca vede ca eu stau cu Vlad si pe ea nici nu o baga in seama! Vlad nu s-ar uita niciodata la o femeie ca Tina, e prea slaba pentru gusturile lui!”, a spus Ema inversunata.


Vizionarea imaginilor a starnit in platou o cearta crunta intre cele trei fete, deoarece Tina a tinut sa isi arate nemultumirea fata de spusele colegelor sale si a facut si ea, la randul sau, afirmatii jignitoare la adresa lor. Afectata de criticile aduse de Ema, Tina i-a reprosat acesteia comportamentul adoptat.
“ Ema si Vlad au o relatie! Cum ea a facut afirmatii si n-a putut sa le sustina, pot sa-mi permit si eu! Puteai sa spui in fata mea, nu pe la spate!”, a zis Tina.

Schimbul de replici acide s-a transformat intr-o cearta urata, pe masura ce jignirile s-au intetit intre cele doua concurente, ajungandu-se la jigniri grave din partea amandurora, fapt ce a determinat-o pe Gabi Cristea sa le elimine din platou. Iata ce afirmatii incediare a facut Tina despre Ema.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”