Vlad Mirita l-a dat pe spate pe Antonio Pasarelli cu o gluma chiar despre italieni!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 18 oct 2020, 18:15

Vlad Mirita a fost oaspetele din aceasta dimineata a bucatarului chef Antonio Pasarelli.

 Vlad Mirita a reusit sa-l impresioneze pe Antonio Pasarelli si sa ii faca pe telespectatori sa rada cu o gluma chiar din tara natala a bucatarului.  Vlad a dezvaluit ca ii place la nebunie mancarea italiana si in afara de aceasta puiul facut in bere, lucru pe care Antonio tocmai se pregatea sa il prepare.

Vlad Mirita este unul dintre cei mai iubiti cantareti de pop opera din Romania.
La indemnul mamei sale s-a inscris la cursurile de canto clasic ale Scolii de Arte "Octav Enigarescu" din orasul sau natal pe care le absolveste in anul 2000.

In anul 2002 bunul sau prieten Adrian Mocanu compune o piesa cu care ii propune sa participe la festivalul Mamaia. In acea vara Vlad castiga locul 1 la sectiunea debutanti si astfel isi incepe cariera in lumea muzicii usoare si devine primul artist roman care a abordat stilul crossover sau pop-opera.


Unul dintre hobby-urile lui Vlad este sa urmareasca cursele de raliu la care intentioneaza chiar sa participe intr-o zi. Iubeste animalele: are 4 caini iar ultima achizitie este un superb exemplar Akita Inu. Deasemenea, ii place sa calareasca si in curand o sa aibe propriul cal Frisian.


Pui cu legume si bere 

Ingrediente:
200 gr piept de pui
300ml bere bruna
2 catei usturoi
1 ardei gras rosu
1 ardei gras galben
1 vanata
1 zucchini
Rozmarin proaspat
Salvie proaspata
Otet sherry
Sare,
piper, ulei de masline

Rozmarinul si salvia se toaca marunt. Carnea se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care este trecuta prin amestecul de salvie si rozmarin pentru o aroma mai buna. Se pune in tigaia incinsa si se lasa la rumenit, adaugand putina bere bruna si se lasa la foc mic. Intre timp se toaca legumele cubulete: zucchini, ardeiul rosu, ardeiul galben si vanata.
Dupa ce carnea este gata, se scoate, iar in aceeasi tigaie se pun legumele taiate stropite cu putin otet sherry si ulei de masline, iar la final se adauga cateva frunze de salvie si usturoiul. Carnea se serveste impreuna cu legumele.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.