Vlad Pascu a fost trimis în judecată. Ce acuzații se aduc în cazul tânărului drogat care a ucis două persoane în stațiunea 2 Mai

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 oct 2023, 15:05

Vlad Pascu a fost trimis în judecată. Ce acuzații se aduc în cazul tânărului drogat care a ucis două persoane în stațiunea 2 Mai

Sursa: colaj

Vlad Pascu, tânărul drogat de la 2 Mai, a fost trimis în judecată, după mai bine de o lună și jumătate de când a ucis doi tineri care se deplasau în afara carosabilului, în stațiunea 2 Mai.

Accidentul de la 2 Mai a șocat o țară întreagă și a scos la iveală mai multe probleme ale generației tinerilor din ziua de azi: droguri, alcool și inconștiență. Toate acestea au dus, la începutul lunii august, la o adevărată tragedie. 

Vlad Pascu a fost trimis în judecată

La mai bine de o lună de la accident, Vlad Pascu, șoferul vinovat, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. 

Citește și: EXCLUSIV Accidentul de la 2 Mai ar fi fost produs cu „intenție indirectă”. Ce argumente aduce avocatul familiilor victimelor, Adrian Cuculis: „Nu poate fi vorba despre ucidere din culpă”

De asemenea, tânărul este acuzat și de consum şi trafic de droguri. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vlad Pascu a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai

Potrivit reprezentaților Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, tânărul Vlad Pascu este acuzat de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. Dosarul urmează să fie judecat de Judecătoria Mangalia. 

De precizat faptul că nu s-a stabilit încă un termeni de judecată. 

Citește și: S-a aflat viteza pe care o avea Vlad Pascu în momentul accidentului: „Făcea slalom pe drum și rula în afara părții carosabile”

Vlad Pascu a ucis doi tineri la începutul lunii august, după ce a condus haotic și drogat la volan. Părinții sunt de asemenea în arest preventiv, iar tatăl este sub control judiciar, decizia nefiind una definitivă.

Vlad Pascu este acuzat și de trafic și consum de droguri, astfel că a fost trimit în judecată de DIICOT, alături de părinţii săi, Miruna şi Mihail Claudiu Pascu. Miruna Pascu este acuzată de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, iar Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.