Vlada a izbucnit în lacrimi în Casa iubirii! Antoni a cerut-o de iubită: "Faci mișto de mine?"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 10 nov 2023, 19:09

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Vlada a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul!

Vlada a izbucnit în lacrimi după ce Antoni a chemat-o pe Bianca în camera roșie. Concurentul a mărturisit că are o problemă personală care îl supără și că își dorește să lămurească lucrurile pentru binele lui.

Citește și: Bianca va izbucni în lacrimi din cauza lui Laurențiu. Cristina îl pune la zid pe concurent: "Ai jignit-o!" Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” sâmbătă, 11 noiembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Vlada, în lacrimi. Ce a pățit concurenta din Casa iubirii

Vlada a stat cu sufletul la gură până când s-a întors Bianca din camera roșie, deoarece a rămas surprinsă de cerința lui Antoni. Mai mult, concurentul i-a șocat și pe ceilalți tineri din Casa iubirii.

Vlada:'' Ce a fost asta?

Bianca:  ''El a spus să nu spun.''

Vlada:'' Dar e despre mine? De ce să vorbească el cu tine despre mine?''

Bianca:'' Sunt gândurile lui, sunt chestii prin care... printre rânduri a băgat și că așteaptă fată nouă.''

Vlada:'' El așteaptă fată nouă?''

Vlada a rămas șocată când a auzit că Antoni așteaptă o fată nouă în Casa iubirii, iar în cele din urmă a izbucnit în lacrimi.

Astfel, Antoni a mers în casa fetelor pentru a clarifica ce s-a întâmplat. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

''Vreau să-ți spun tot ce simt pentru tine. În momentul în care tu ai intrat, jur, pentru mine putea să vină oricine, numai că ai intrat tu și nu ai fost oricine. Am simțit de la început că...

<bă, pe fata asta chiar aș cunoaște-o.>

După ce te-am cunoscut am realizat că tu ești cea potrivită pentru mine. A început să-mi crească dragul de tine. În fiecare moment al zilei mă gândesc la tine, ajung acasă și adorm cu gândul la tine. Până să-ți dau plușul ăla, eu dormeam cu plușul în brațe, numai cu gândul la tine. Din momentul în care ai intrat, nu știu...

ți-am spus, eu nu așteptam pe nimeni, dar era șansa una la un milion și tu ești una la un milion. Chiar am ajuns să mă îndrăgostesc, într-un moment în care nu mă așteptam.

Întrebarea mea... nu știu dacă pot să mi-o exprim în cuvinte foarte bine. Uite, nu știu dacă ar putea camera să vorbească, să-mi citească gândurile, să mă ajute să spun ce îmi doresc eu în momentul ăsta.

Eu nu îmi găsesc cuvintele potrivite.'', a mărturisit Antoni.

Citește și: Laurențiu, decizie radicală după plecarea Lorenei din „Casa iubirii”! De ce a plecat concurentul acasă: „Vă zic eu acum de ce”

Se pare că totul a fost o farsă, de fapt, planul concurentul a fost de a o cere pe Vlada de iubită. În cele din urmă, pe ecranul televizorului a apărut un mesaj pentru Vlada, care i-a readus zâmbetul pe față: ''Vrei să fii iubita mea?''

Antoni a cerut-o de iubită pe Vlada, iar concurenta a acceptat: "Vreau să fiu iubita ta, Antoni!"

Astfel, a devenit oficial, în Casa iubirii s-a mai format un cuplu. Rămâne de văzut cum va decurge relația dintre Antoni și Vlada, dar și ce decizii vor mai lua concurenții.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.