Vlada de la „Casa iubirii” și-a îngrijorat fanii! „Iartă-mi, Doamne, păcatele”. Ce a pățit fosta concurentă

Autor: Lavinia Medrea

Vlada și-a îngrijorat fanii

Sursa: Instagram Vlada Petcu

Recent, Vlada de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj care i-a pus fanii pe gânduri.

Vlada, o fostă concurentă de la „ Casa iubirii ”, show-ul difuzat pe Kanal D și prezentat de Andreea Mantea, a postat un mesaj care a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor.

Vlada de la „Casa iubirii” și-a îngrijorat fanii

Cu doar câteva ore în urmă, chiar aproape de miezul nopții, Vlada a decis să posteze un mesaj pe Instagram, alături de o fotografie.

Cu toate că fanii au fost puși pe gânduri de vorbele fostei concurente, se pare că aceasta doar era ironică și a spus totul în glumă. 

Citește și: Virginia, în brațele lui Patrick! „Te ia, îți pupă mâna, râzi!” Aflați cum va reacționa Robi și ce se va întâmpla în Casa iubiri, miercuri, 15 mai, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” și-a petrecut seara în oraș, acolo unde a băut un cocktail ceva mai deosebit. Este vorba de o băutură care avea deasupra ei o bancnotă în valoare de 100 de dolari. Bineînțeles, bancnota era doar de decor și comestibilă. Alături de fotografia cu băutura, Vlada a transmis un mesaj.

„Iartă-mi, Doamne, păcatele, să mai pot face altele”, a scris Vlada, sub formă de glumă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Gagea Andreei Moromete, după eliminarea concurentei din Casa Iubirii: „Nu am apucat să o cunosc foarte bine, dar..”

Motivul pentru care Antoni și Vlada s-au despărțit

Vlada și Antoni s-au cunoscut în „Casa iubirii”, iar de la cunoaștere până la relație a fost doar un mic pas.

Chimia dintre ei a fost atât de mare încât au avut primul sărut în doar câteva zile.

Cei doi foști concurenți au avut parte de o relație tumultuoasă, ba chiar s-au despărțit în cadrul emisiunii, dar din fericire s-au împăcat imediat după ce a avut loc Marea Finală și au făcut marele pas de a se muta împreună.

Din păcate, relația lor s-a cutremurat iar, de data aceasta, definitiv.

Vlada și Antoni au decis s-o ia pe drumuri separate pentru că nu se mai înțelegeau și, deși se iubesc, au înțeles că este mai bine pentru ei să se separe.

„Nu mai există nicio șansă de împăcare. Așa sunt eu, radical. Dacă ai avut curajul să mă părăsești, o să îl ai în continuare și asta nu accept.  Nu zic neapărat că Vlada m-a părăsit, despărțirea a fost că nu ne-am mai înțeles noi.

Probabil mă mai iubește, nu a fost o relație superficială, deci simt că mai sunt niște sentimente acolo pentru mine. Și eu o mai iubesc, dar sunt împăcat cu ideea, am trecut prin chestii mai grele în viață. Nu mai locuim împreună, ea s-a întors la mama ei”,  declara Antoni, la acea vreme.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?