Vlada, pusă într-o situație dificilă! Laurențiu a dezvăluit în fața tuturor că Vladei i-ar fi plăcut să îl cunoască și pe Adelin, noul concurent! Iată cum a reacționat Antoni și ce s-a întâmplat

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2023, 19:32
casa iubirii Foto(6)

V

Sursa: Captură KANAL D

Laurențiu a deschis un subiect delicat astăzi în Casa iubirii! Vlada a fost acuzată că și-ar dorit să îl cunoască și pe Adelin, dacă nu era într-o cunoaștere cu Antoni! Iată ce reacții s-au stârnit! „Tonul mai jos puțin!”

O nouă săptămână a început în forță în Casa iubirii. În cea mai recentă Gala a emisiunii Julia, Lorena, Catinca și Cosmin au ajuns în pragul eliminării, iar în cele din urmă, cea care a plecat acasă a fost Lorena, spre marea uluire a tuturor, dar mai ales a lui Laurențiu, care a suferit teribil când partenera lui de cunoaștere a fost eliminată.

În ediția de astăzi, Laurențiu a lansat un atac subtil asupra Vladei, pe care a acuzat-o că și-ar fi exprimat dorința de a-l cunoaște pe Adelin, dacă nu s-ar fi aflat într-o cunoaștere cu Antoni. Afirmațiile lui au iscat multe reacții în ambele case și s-au declanșat schimburi de replici acide.

Laurențiu a deschis un subiect delicat astăzi în Casa iubirii! Vlada a fost acuzată că și-ar dorit să îl cunoască și pe Adelin

Astăzi, în Casa iubirii, a plutit o atmosfera tensionată și apăsătoare, deoarece Laurențiu a deschis un subiect palpitant care a stârnit multe controverse atât în casa fetelor, cât și în casa băieților. Rămas singur în cadrul show-ului, Laurențiu a devenit din ce în ce mai prost dispus și mai acid și a simțit nevoia să o pună la punct pe Vlada, care și-ar exprimat dorința de a-l cunoaște și pe Adelin, pentru ca ar fi genul ei de bărbat.

Însă în momentul în care Laurențiu a scos la iveală acest detaliu, concurență s-a răzgândit și a afirmat că nu mai vrea să recurgă la acest lucru și rămâne tot alături de Antoni.

Laurențiu: „Dacă n-ar fi Antoni în casă sau dacă nu ai fi într-o cunoaștere cu el, te-ai putea îndrepta sau ai fi interesată de Adelin?”

Vlada: „Nu!”

Laurențiu: „Cum nu, că ai zis că da! Ți s-a părut greșit faptul că ești totuși interesată de el, fiind într-o cunoaștere cu Antoni și cu prima ocazie ai încercat să dai o contra puternică să se înțeleagă clar că n-ai nimic pentru Adelin?”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Antoni: „Oricum cât e Antoni aici, greu trece ceva pe lângă el!”

Laurențiu: „Știu, dar important cum simte ea, că poate așa crezi tu da...”

În clipă în care a aflat despre dorința Valdei de a-l cunoaște pe Adelin, noul concurent, Antoni a răbufnit și a subliniat că atâta vreme cât el este încă în Casa iubirii nu se va apropia nimeni de față pe care el vrea să o cunoască. Însă la un moment dat tânărul și-a arătat gelozia și a încercat să afle dacă Vlada a încercat cu adevărat să se apropie de Adelin.

Citește și: „Robert poate vrea să se răzbune”. Lorena face dezvăluiri în premieră despre Catinca și Robert! Care este, de fapt, adevărul despre apropierea bruscă dintre cei doi concurenți din „Casa iubirii”

Citește și: „Nu am oficializat relația”. Ce decizie a luat Lorena în privința relației cu Laurențiu, după eliminarea din „Casa iubirii”. Ce planuri au cei doi în continuare